Originally Posted by
Hissedarxd
Adamlar akýllý...Skumteck S.A firmasý nerede Norveç'te. Bir çoðumuz bilmeyiz ancak Norveç petrol rezervi açýsýndan Dünya 18 ncisi ve üretim maliyeti devlet teþvikleri vs nedeniyle son derece uygun...
Peki, BRKSN'ýn ürettiði malzemelerin hammaddesi nedir: PETROL !...Türkiye gibi "demokratik" bir ülkede yýllarca bürokratik iþlemler, yatýrým süreci ve maliyeti gibi týrýþkadan geçecek süreleri bir kalemde geçip hazýr fabrikadan üretecek sonra TR'de satacak...
Geleceðin SASA'sý gibi görüyorum bu þirketi...YTD
norveçteki skumteck firmasý daha çok tünel izalosyonunda aktif olan bir þirket...norveç çok daðlýk ve dolayýsý ile tünellerin bol olduðu bir ülke..ayný zamanda da çok sulak bir ülkedir..dolayýsý ile yalýtým çok önemli...brksn bu þirkete ortak olmak ile avrupaya açýlan bir kapýyý elde etmiþ olacak..oradaki pazara daha da güzel yayýlabilecek...bence de bu iþ gerçekleþtiðinde brksn level atlar...
neden bu hisseyi aldým ?? bunun gerekçelerini önümüzdeki günlerde ayrýntýsý ile anlatacaðým...norveçteki þirket alýmý bu nedenlerden biridir...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri