Foruma ilk mesajı kasım 2023.. Gören de 5 yıldır hisse de sanacak
Foruma ilk mesajı kasım 2023.. Gören de 5 yıldır hisse de sanacak
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
3 günde %25 düşüş var. Buna rağmen hala tepki yok.
Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bundan sonra satacak arkadaşlardan ricam şudur : lütfen tahtayı bozacak şekilde satmayın....elbette satma hakınız herkes gibi var...ama bize birazcık değer veriyorsanız azar azar verin..azar azar vereceğiniz hisseleri piyasa karşılayabilecektir..ama hunharca sattığınız zaman hissede panik oluşuyor ....o zaman da o panik ile satmak istemeyenler dahi satmaya başlıyor...lütfen birazcık emeğe saygı...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Sn. Keko dediğiniz gibi arkadaşın satması problem değil en nihayetinde herkes özgür ama usül olarak hiç etik olmayan bir davranış bence. Böyle bir satıştan herkesin zarar görebileceği çok net. Bu ortamda bu arkadaştan çok daha fazla mala sahip olanlar var. Aynı hareketi bu arkadaştan önce onlar yapsaydı şimdi bu arkadaştan bizim düştüğümüz durumdaydı. Allah'tan o arkadaşların lügatında bu şekilde bir satış yapmak yer almamaktadır.
Yer İmleri