polietilen kompaundlarý bu cümleden kompaundlarý kelimisinin anlamýný bilmiyordum...google amcaya sordum ...bana þu cevabý verdi....
Kompaundlar, istenen özellikleri elde etmek için polimerleri ve katký maddelerini erimiþ halde karýþtýrarak ve/veya harmanlayarak plastik formülasyonlar hazýrlamaktan oluþur.
demek ki polietilen kompuandlarý her türlü polietilen karýþýmlarý ile elde edilmiþ plastik formasyonlarýdýr...malumunuz berkosanda ürün çeþitliliði çok yüksek...bir çok sektöre ürün üretiyorlar...
bu kanun büyük bir ihtimalle yýlbaþýndan sonra uygulanmaya baþlanýr...buda bize 2025 yýlýnýn berkosan için altýn yýlý olacaðýný iþaret ediyor...þu ana kadarki en uygun þartlar oluþacak...ekonomimiz ve yurtdýþý piyasalarýn da biraz canlanmasý halinde göze hoþ gelecek ve bir çok deðer analistlerinin dikkatini çekmeye baþlayacaktýr..
uzmanlar önümüzdeki aydan itibaren bizde de faizlerin inmesini bekliyor...amerika ve avrupada faiz indirim süreçleri son bir kaç ayda zaten baþlamýþtý...artýk ekonomiler yavaþ yavaþ canlanmalý...dediðim gibi 2025 yýlý bana heyecan vermeye baþladý...merakla bekliyorum..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri