Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
evet komik olan ne onu anlamadým sizin gibilerin neler yazýp insanlarý nelerden etkilediklerinin sosyal deneyleri evet maden tabiki indikatör olarak görüyorum böyle forumlarý gaz verenleri aðlayanlarý çünkü pandemi yükseliþi ile herkes temel teknik analizci oldu 10-20 katý kazançlarý daha hayatlarýnda göremeyecek insanlar kendine hocam çektiriyor sizden çok var yýlllardýr bu piyasa da ama miladýnýz doluyor gerçek piyasa herkese hakettiðini vermeye baþladýayrýca ders vermeye kalkmýyorum bildiklerimi söylüyorum yaptýðýn yorumlada son 1.5 senedir viop piyasasýnda olduðumuzu anlamadýðýný gösterdin zaten o iþ bankasýnýn shortu sizlere daha çok terler döktürüp yazýlar yazdýrýr merak etmeyin höstadlar algoritma bakaný da çýktý piyasada 2-3 algoritmacý var siz kimsiniz pardon
son durum budur diye attýðýn görselde ki sayýn milletvekili mmg beyefendinin mv olmadan önce yaptýðý tahtalarý bilmiyor musun yoksayýllardýr bu sistem böyle belli ki bu son dönemde çok içerde kalan oldu yüksek yerlerden birileri zorluyor böyle þeyleri gündeme getirmek için biraz alýmý sert yapýp patron tarafýndan aranan arkadaþým var bizim görmediðimiz neyi gördün de alýyorsun diye böyle þeylere þaþýrmaya gerek yok
Borsada moraller sýfýr. Yeni alým yapýp ortalama düþürmeye bile kimsenin cesareti yok. Ancak zamanýnda bir plan çerçevesinde kademeli alým yapan yapýyordur o kadar. Yabancý bist e vur kaç için geliyor. Yerli yatýrýmcý faizde, altýnda.. ülke ekonomisi baya zorlanacak ,ancak bist bunu önceden sattý. Rüzgar bi gün tersine döner de kaçýmýzýn gücü ve sabrý dayanýr bilmiyorum.
Tabi kimileri de bu düþüþleri fýrsata çevirir..
Nasibimizde ne varsa o olacak sonuçta..
217 kiþinin hayatýný kaybettiði selin ardýndan hasar tespit çalýþmalarý devam etse de mevcut durumda Valensiya'da 20 bin hektardan fazla tarým alanýnýn zarar gördüðü, her 10 evden 3'ünün ve çok sayýda hastanenin, sanayi sitesinin, iþ yerinin ve alýþveriþ merkezin hasarlý olduðu ve 100 binden fazla aracýn da kullanýlamaz halde hurdaya döndüðü belirtiliyor.
(Ýspanya daki son durum bu þekilde)
sabýrla beklemekten baþka çare yok...bu tür günlerde önemli olan elinizde kar eden ,büyüyen ve potansiyeli olan bir hissenin olmasýdýr...kaliteli hisselerin elde olmasý da þanstýr...çünkü eninde sonunda hissenizin çýkacaðýný biliyorsunuz...bazen olan kayýp edilen zamana oluyor..ama bir borsacý olarak zaten bu tür þeylere alýþmamýz lazým...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Þirket battý dedik beni þikayet ettirdinizherkese güzel bir cevap veriyor hisse. Övenlerede ceza.
Yer Ýmleri