Kalabalýklaþtýk.Demek ki þafak yakýn.
Kalabalýklaþtýk.Demek ki þafak yakýn.
1 er 1 er toplamakla þafak yakýnlaþmaz dikkat edin
Dikkatle bakýyorum.
Düþerse alýr,yükselirse satarým.
Pozisyon alýndý,merak etme ÝSTANBUL YAKLAÞIMI .
elimde yok su an cunku hareket ne sekilde gelir biliyorum haber gelmeden is cýkmaz bundan daha oncede yazdým yuklu bir is almalý avrupadaki sirketlerden veya yurt ici bir mutahitlikten 1 yýl oldu is almadý bilerek mi gondermiyorlar nedir 3 ayda bir gonderirlerdi eskiden ..hisse de gunlukculer oldukca hisse gitmez ..hissenin gercek spegi zaten yok meydanda kim yukseltecek o zaman patrondan baska o da anca haber gondercekte esek sudan gelince ..en son yazýdýgýmda 1.65 ti 1.58 e dusmus . ustelik ensdekste 100 000 e degmisken .bu kagýt bu zamanlarda bu endekste coktan 2.20 ustu olmalýydý ..eski berkosandan eser kalmamýs eskiden 1.90-2 aralgýndan alýp 2.70-2.90 aralgýndan 4 defa satýslýgým vardýr 1 yýl icinde hemde ..zaten en son 1 yýl once 2.90 a cýktý sonra dusus o dusus 1 yýldýr olumlu bir haber olmayýnca sirket iþte almayýnca sepk ve patronda ilgilenmeyince fiyat bu ..kendi dusuncelerimdir al sat tut tavsiyesi degildir
Kɑbul edilen bir yɑnlýþlýk, kɑzɑnýlmýþ bir zɑferdir
Güzel tespit luinkang ancak küçük bir tamamlama yapayým eðer benim senin gibi küçük yatýrýmcý artý birde byüuük yatýrýmcý Baldayý bu fiyatlar dan malý almaya baþlarsak spek efendinin paçalarý tutuþur Ýstanbul Yaklaþýmýnýn söylemleri hissenin artýk yukarýya gitmek için hazýr olduðunu düþündürdü bana þu an kademelerde oldukça yüklü alýcý var yiyorsa versin ancak alýþ hýzlandýðý anda mal alamazsýn bu hissede hareket hem de yukarýya çokkk yakýn Marbaþ da döküldü eli kulaðýnda hareketin
Birkaç kez alýp sattýðým bir senet. Teknik gitmeye müsait ancak beklenen kar sýçramasýný bir türlü yapamadý.
Ortamda malum ciddi nakiti veya faliyet karý olmayan ufak þirketler için riskli. Eminiþ gibi konkordato ilan edenler de var. Krstl ve Bntas gibi bedelli açýklayanlar da.
Bntas iyi ciro ve kar getirdiði halde bedelli açýklamasý beni bu tarz orta ölçekli hisselerden korkuttu açýkçasý.
Þuanda sadece yüklü nakiti olan hisseleri alýp satmaya çalýþýyorum. Gerçi adese gibi hareket yapan hisseler de çýkýyor brksn da öyle olabilir tabiki ama Krstl ve Bntas gibi bedelli açýklarsa þaþýrmamak lazým.
Gerçi diðer taraftan brksn ýn sermayesi 15.6 milyon gibi küçük bir rakam olduðu için yüzde 100 bedelli olumlu da algýlanabilir.
Tabi bunlar tamamen þahsi görüþlerimdir. Ytd
Mýzrak çuvala sýðmýyor artýk
Yer Ýmleri