Adese birsürü þubesini kapatýyor hisse fiyat artýþýnda rekor kýrýyor berkosan þube fabrika açýyor hisse fiyatý geriye gidiyor Nasýl izah edelim
Adese birsürü þubesini kapatýyor hisse fiyat artýþýnda rekor kýrýyor berkosan þube fabrika açýyor hisse fiyatý geriye gidiyor Nasýl izah edelim
Sayýn bdayým haklýsýnýz. Ben de cevap vermeme taraftarýyým. Zaten fazla mesaj yazmam genelde. Ancak bu hisseyi 2 senedir izliyorum. 2 kez alýþ satýþ yaptým biraz kar ettim. Son alýmlarýmýda 1.65 den baþladým. 2 senelik enflasyonu hesaba katarsam %15 zarardayým. Elinde hisse olan forumdaþlarýnda karda olduklarýný düþünmüyorum. Yükseliþ olduðunda yeni alýma fýrsat vermeye bilirler. Bu nedenle cevap yazdým.
Daha da cevap yazmam.
Milletin hücuma geçme vakti geldi.
Ýç sesim konuþtu.
1.30’dan alma hedefinde olduðunuzu daha önce söylemiþtiniz. Þüphe oluþturarak insanlarýn satmasýný ve hissenin buraya düþmesini mi saðlamaya çalýþýyorsunuz anlayamýyorum.
Bilinmeyen bir þeyler biliyorsanýz onu paylaþýn bence, böyle bir þey yoksa þüphe bulutu oluþturmaya çalýþmak yerine 1.30’a gelmesini beklemeniz daha uygun olur.
Görüþlerinizi okuyup deðerlendirenler kendi kararlarýný vereceklerdir, tekrar tekrar ayný þeyleri söylemeniz farklý niyetleri düþündürüyor.
Bu baþlýðý þu anda 12 kiþi okumaktadýr. (1 üye ve 11 ziyaretçi)
asuzm
Çalý arkasýndakiler....
Hareket baþladý mý atlarlar...
Yer Ýmleri