Kiymetli kardesim , ilk olarak ben bu Norvecli sirket olayını pek ciddiye almadım ki piyasada almadi zaten ! Agalar birsey gonderelim hadi diyerekten is olsun diye boyle birsey yapmislar.. Detayli acık net bir bilgi yok. Sirket nedir ? Bakkal mi market mi taseron mu paravan mi ? Muallak uzun vadeye yayilmis temenniler silsilesi.
Ikinci olarak sirketin yakin zamanda bu özsermaye ve yeniden degerlemelerle vs . bedelsiz imkansiz gibi nerdeyse..bedelli sermaye artirimi ihtimali daha fazla bu rasyolarla..yaparlar mi ? onun icinde erken bence.
3. Olarak , sirket yeni alanlarda daha ciddi yatirim ve ortakliklar yapabilir mi ? Onuda yazdım yaķın zamanda. Ozellikle de GES ve HAMMADDE , GERI DONÜSÜM yatirimlari..ve yine hisse satisı yada hisse devri !
Son olarak evet sirketin arsaları ve gelecek ceyreklik bilancolari ki bunlarda guncel bir konu ve yazilip ciziliyor..
Kısaca iyi yonetilir ve güven sorununu asarsa cok fazla ! Potansiyeli olan bir sirket.. tabiki sabrı..zamani..inancı ve inadı olanlar icin..izleyip gorecegiz..tamamen kendi dusuncelerimdir..ytd

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri