olumsuz ki taban oldu 2 gündür en kötü satýldý diye yorumlarýz bizde o zaman
bellide olmaz ters dede býrakabilirler
olumsuz ki taban oldu 2 gündür en kötü satýldý diye yorumlarýz bizde o zaman
bellide olmaz ters dede býrakabilirler
Skumteck ile ilgili soruya þirketin cevabý:
Bahse konu sorunuza iliþkin açýklamamýz bugün veya en geç yarýn yapýlmýþ olacaktýr.
Tekrardan taban olmuþuz...tüm ortaklara geçmiþ olsun...skumteck olayý bu kadar büyütülmemeliydi....yapacak bir þey de elden gelmiyor....artýk herkes nasibi kadar faydalanacak...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
ilginç bir þekilde hiç kýpraþmadan hisselerimi tutuyorum...zaten tradeyi de ne bilirim nede severim...burasý da borsadýr...bakarsýnýz supriz de güzel bir haber de gelebilir belli olmaz...ama bu tabanlarý hiç hakketmediðimize inanýyorum...berkosanýn akranlarýna bakýyorum onlarýn tahtacýlarý hisselerine gereken deðeri verdiklerini görüyorum..bizim de biraz güçlü tahta yapýcýmýz olsaydý bu gün belki de 70-100 aralýðýnda olurduk...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
ÞÝRKETE MAÝL ATTIM HEMEN DÖNDÜLER AYNEN BU ÞEKÝLDE
Ýçerden bilgi almanýn SPK düzenlemelerinde çok ciddi yaptýrýmlarý vardýr. Ve bunun takibi de yine düzenleyici kurum ve kurullar tarafýndan yapýlýr. Neye göre böylesine bir yargýya vardýðýnýzý bilemiyoruz. Bahsettiðiniz açýklama , SKUMTECH firmasý ile yapýlan anlaþma ile ilgili ise bugün veya yarýn açýklama yapýlacaktýr.
Ýyi çalýþmalar dileriz
Ýki yýllýk mevzuyu son dakika son saniye cuma günü saat 23:59 da açýklasýnlar..
Yer Ýmleri