Ýnþallah yaniliyorumdur scumtek meselesi her zamanki gibi yalan oldu gibi ve yönetim bu bilgiyi sizdirmasa çok daha farklý olurdu yonetimlik deðil uþaklýk yapiyorlar
endeks sert çýkmýþ görünüyor ama yan tahtalarýna baktýðýmda çoðu ekside...bu nasýl bir iþ böyle...neyse yapacak bir þey yok...sabýr sabýr sabýr...nasip nasip nasip...son zamanlarda elimi neye attýysam altýn oluyordu...hep dualarýnýz sayesinde dört ayaðým üzeri düþüyordum...umuyorum ki ve temenni ediyorum ki berkosanda güzel haber gelsin...ama taban taban inmesi sanki birilerinin bir þeyler bildiði düþüncesini uyandýrýyor bana..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Hacim yokta diyemeyiz, 105 milyon hacim geçmiþ. Olumsuz durum varda bilgi sýzdýrma vs. yaptý ise eðer yazýklar olsun ne diyelim.
Kaçýrdýðýn fýrsatlar senin deðildir...
benim tavrým deðiþmez...berkosan deðerli bir þirketti bundan sonraki süreçte anlattýðýmýz nedenlerden dolayý daha da deðerli olacaktýr...hisseye inanmasaydým bu baskýyý gördüðümde dün realize olurdum veya kalkýp da 47 den ekleme yapmazdým...al unut hissesi...deðeri bu gün bilmeyenler yarýn (gelecekte ) öðreneceklerdir...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
bu gün bankama gittim önemli bir iþim vardý...benimle ilgilenen memur senin hakkýnda bu gün baþka bir arkadaþ ile senin dedikodunu yapýyorduk dediler...espri ile karýþýk bundan sonra alacaðýn hisseleri bizimle de paylaþýrsýn dediler...sizlerin dualarý ile ve kýsmetimizin de bol olmasý ile çok þükür güzel kazançlar elde ediyoruz...berkosaný yakýn akrabalarýma da çok aldýrmýþým...uzun vade tutulmalýdýr....bu düþünce ile kolay kolay satmayý düþünmem..
Yer Ýmleri