Originally Posted by
keko
brak kimin ocuka olduunu yatrmclar sylesin...ben ilk girdiimde ne sylediysem bu gn de ayn eyi sylyorum...benim fikirlerimde bir deiiklik yok...sen profesyonel davrandn....hisse ile duygusal ba kurmadn ve kazanl ktn...bu senin maddi olarak baardn gsteriyor...ama ben maddi olarak baarmay oktan baardm...imdilik sen haklsn nk baardn...ileride kim baarl olacak onu da zaman gsterecek...
ben ileriye bakyorum...senin de yolun yeni hissende ak olsun diyorum...ben berkosanda devam diyorum...
Sadece unu sylyorum; bir hissenin fiyat tad finansallara gre ucuz ise "ucuz" denir...Ayn finansallar ile yani rakamlarda bir deiiklik olmadan; yeni bir bilano gelmeden 2-3 kat prim yapm hisseye artk ucuz denmez...Bunu diyenler gelecei satn aldklar iin diyordur...
Son dnemde yaanan maniplatif hareketleri bir tarafa koyaraktan, burada sabah akam, 7/24 Skumtech olaynn yarataca Avrupa sinerjiyi yazdn, olmaynca ayn persfektifte devam ettin...Ve son olarak, baz balklarda seninle ilgili mide bulandrc yazlarn hi birini buradaki hi kimse bana yazmad...Yazamaz, nk zm ne ise szm o olmutur hep...
Dier konu, senin ya da bir bakasnn kazancnn ne bana ne de buradaki dier hi kimseye bir faydas olmayacak...Kazanan bereketini grsn...
Bugnk mesajmda ne senin ne de buradaki kimsenin ismi gemedii halde hemen hem de ismimi zikrederek cevap verdin...Seni zdm, kafana gre takl...
Gerek, siz ona inanmaktan vazgetiinizde ortadan kaybolmayan eydir...
Yer mleri