Su sirketin son güne kadar bilanco göndermemesi tam anlamýyla rezaletten baska bir sey degil.
Sayýn yöneticiler scumtex olayýndaki baþarýsýzlýðýnýz son olarak bilançonun bu kadar geciktirilmesi yatýrýmcýlarýn gerektiði gibi bilgilendirilmesi güveninizi ve itibarinizi telafisi mümkün olmayacak þekilde zedelemistir acaba top yolun istifa etmeyi dusunmuyormusunuz
Bu satýs bilanco ayak sesi degildir umarým. Týpký scumtex’te oldugu gibi bankoff yine satýs yönünde. Dua edelim ki bilanco öncesi silkeleme olsun.
tahtayý izleyen gözler kötü bilanço gelecek diyor...ama ben þahsen olasý bir kötü bilançoyu da göze alýyorum...tutmaya devam edeceðim..baþkasý beni ilgilendirmez....mantýk olarak baktýðýmda ise bu küçük hisse güzel karlar yapmalý diyor...çok emek verdim bu hisseye...iyi günde de kötü günde de berkosan ile devam...terk etmek yok...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
tabi siz bana bakmayýn dostlar....benim yorumlarým herhangi bir tavsiye içermiyor...sizler bildiðiniz gibi yapýn...ben nasýl olsa borsada çok darbe yemeye de çok kazanmaya da alýþmýþ biriyim...bu tür forumlarda çok anlattým , geçmiþte iki tane kendimce koca sermayeyi hiç etmiþ biriyim...borsanýn feleðinden geçmiþ biriyim..bu tür þeylere alýþkýným...bakalým bilanço nasýl gelecek ??
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
tabi borsanýn rekorlar kýrdýðý son üç ayda kazanamamak oldukça moral bozucu...ama diðer yan tahtalara da baktýðýmýzda durum berkodan farklý deðil....yani bizim gibi hisse çok...ama istenirse bankalarda veya bist 30-50 hisselerinde kazanýlabilirdi...ama ben borsa hayatým boyunca hep bist 30-50 hisseleri dýþýndaki hisselerde kazandým..geçmiþte bir kaç defa bist 30-50 hissesi almýþ isem de piþman olmuþumdur..o yüzden de onlarda kolay kolay pozisyon almak istemiyorum...umarým amacýma ulaþýrým...ALLAH yüzümü kara çýkarmasýn...bir çok dostuma ve akrabama da bu hisseden aldýrmýþým...çoðu sefer de onlarý düþünüyorum...yapacak bir þey yok..beklemeye devam..kaderimize razý olarak...
Üstad hisseye körü körüne baglanmak da anlamsýz. Ciddi kar eden bir þirket evet ama enflasyon muhasebesi nasýl etkileyecek bilmiyoruz iþler terse dönebilir. umarým yanýlýrýz. sonuçta her PD’si kücük sirket gidecek diye bir sey yok. Tahtayý uzundur takip ediyorum bir takas toplama da göremedim. Al satla para kazanan bir grup var.
Þu dönemde yabancý girecekse portföyde bist 30-50 dengeli oynamak kýsa vadede kazanmak icin kritik, aksi halde böyle kücük hisselerin hamallýðýný yapýyoruz. Bu hisseye yabancý da gelmeyecektir likit degil, al sat makasý cok yüksek. 10 milyonla tahtaya taban yaptýrabilirsin.
Þu dönemde sýkýlaþma varken rüzgar inþaat sektöründen yana esmiyor, taþ toprak endeksi ortada.
Bu hisseye tüm parayý baðlamak icin ciddi kumar oynuyor olmak lazým. Bu tahtayý ancak tahtacýsý götürür onun icin de ya cok saglam bilanco ya da yeni haber lazým.
Yer Ýmleri