þu bofanýn satýþlarý bi bitsin artýk beee.... ytd.
þu bofanýn satýþlarý bi bitsin artýk beee.... ytd.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1288936
Þirketimiz kar daðýtým politikamýz kapsamýnda, ekte sunulan kar daðýtým tablosuna uygun þekilde, þirketimiz çýkarýlmýþ sermayenin %16,6666 oranýnda toplam 5.200.000 TL (brüt), 4.680.000 TL (Net) nakit kar payý daðýtýlmasýna ve daðýtýlacak net kâr payý tutarýnýn 2 Taksit olacak þekilde 2.340.000 TL (net) tutarýndaki kýsmýnýn 25.07.2024 tarihinde ilk taksit olarak ve 2.340.000 TL (net) tutarýndaki kýsmýnýn 22.10.2024 ikinci taksit olarak ödenmesine karar vermiþtir.
hisse baþýna 15 kuruþ temettü ödemesini iki taksit halinde yapacak berkosan...temettü de veren bir þirket...güzel....![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
rüzgar tersine döndü bekleyen derviþ hesabý ihtiyaç olmayan para doðru hisse bolca sabýr..ytd..
zorlu bir ekonomik ortamda (rezasyondaki ülke ve yurtdýþý ekonomileri +yüksek enflasyonlu yurtiçi ortamý ) hem karýný artýrmak hem de üzerine temettü vermek bir bebek hisse için çok deðerli...egeen in bebekliðine benziyor berko....önümüzdeki 20 haziran tarihinde bir de 2024 yýlý birinci çeyrek bilançolarý gelecek...rezasyonun haziran ayýna yaklaþtýkça etkisini kayýp edeceði çeyreklere yaklaþtýkça bilançosunun daha da güzelleþmesi beklenmeli...
bakalým birinci çeyrekte nasýl bir supriz yapacak bize berko ??
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
https://www.youtube.com/shorts/dBWL9QKD5Cc
berko bize balýk veriyor...kýymetini bilmek lazým...![]()
Cahilligimi mazur gorun Sayin Keko. Rezasyon nedir allah askina. Ýlk defa bu terimi duyuyorum.
Ama anladin sen onu. Recession, Resesyon, rezasyon olarak yazilsa ne yazilmasa ne olur! Onemli olan brksn in durumu
SM-N975F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri