Algýyý al sat yapan adam yapan. Ben asla ve asla algý yapmadým. Tekrar söylüyorum herkes beni þikayet edebilir iþlemlerim araþtýrýlsýn. Daha ne diyeyim ? Baþým dik alným açýk.
Ufukla trade yapýyorum diyenler kimler bilmiyorum ama senin gibi beni sevmeyen çok. Çünkü doðrularý konuþuyorum ve hissede düþtükçe millet zarara girdikçe bir hedef belirliyor normaldir. Berkosanin eski grubunda ufuk ufuk isminde biri var mesela, kim bu bilmiyorum. Benim adýmý kullanarak birçok þey yapýlýyor yani.
Mesajlarýna cevap vermedim çünkü her cümlen suçlayýcý içerik içeriyor ve argo kelimeler içeriyor saygýsýzca cümleler. Saygýlý þekilde konuþsan telefonda bile konuþabiliriz. Dediðim gibi ben tertemiz þekilde yatýrýmýmý yapýyorum.
Kötü giden þirkete nasýl iyi gidecek diyebilirim ki ? Þirkette iþlerin yolunda girmediðini söyledim sence gitti mi 5 aydýr. ? Tamda dediðim gibi çýktý. E dediðim çýktýysa hala neden umut pompalayanlar deðilde ben suçluyum inanýn anlamýyorume tabi herkesin karlari eridi sinirler gergin suçlu aranýyor. Bak mesela gene kötü bisey soyliyim bu hafta 23.80 üstü kapatamazsa halimiz ozaman duman olur mesela bir teknik yorum daha söylemiþ olayým.
Neden hala buradayým çünkü kötü haber dipte gelir diye bekledik, kötü haber geldide artýk toplar dedik ama düþtükçe düþtü artýk insan nasýl satsýn bu seviyelerden, birde inat diye bir duygu var. Tahtacý ve patron böyle kiþiliksiz olursa benim gibi yatirimcilarida zarar etmek uðruna yýllarca inatla bekler. Bekleyeceðimde.
Batýk þirketten kastým tabiki bir ironi. +50 yaþýndasýnýz bunu anlamaniz. Ýþler yolunda deðil daha kötüye gidiyor demek. Ki bu dediðimde cikti.
Þirket ve hakkýmýzda hayýrlýsý olsun.

e tabi herkesin karlari eridi sinirler gergin suçlu aranýyor. Bak mesela gene kötü bisey soyliyim bu hafta 23.80 üstü kapatamazsa halimiz ozaman duman olur mesela bir teknik yorum daha söylemiþ olayým.
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri