hissedarx ne anlatıyorsun bilmiyorum benim burada şahsi görüştüğüm tanıdığım biri yok ankaralı bir vatandaş olarak eskişehirde devlet memuruyum buyur işin düşerse gel tanışalım ben burada kimseyi şahsen tanımam iyi polis kötü polis benzetmenide hoş bulmadım dediğim rakamlardan beri hisse adıyla x de paylaşımlara telegramda dönen sohbetler ve hissenette neler sunuluyor bakıyorum yeni üye oldum demiştim
sen gelmişsin hala yaz birşeyler de görelim tarzında yaklaşıyorsun üye olurken yazdım ya geçmişinde ceza alan yönetim ve övüle övüle bitirilmeyen bilanço iyi şirket bariz şekilde dediğim platformlarda eleştirilen her yaklaşıma neler yazıldı söylendi takip ettim övülen şirketten gömülen şirkete kitap yazdırır o derece bir u dönüşü genel kurul çıkışı adı altın harfllere güven tazelemişti oysa ki patron ve senin sorunun kendini kaf dağında görmen geçmişte sizde birbirinizi yediniz şimdi üstadım da üstadım ne oldu mavi boncuk mu buldunuz öyle süslü püslü atasözü deyimle olmuyor bu işler sen trade ederken sana yazdıklarında nasıl kazancına baktın şimdi mal da mı kaldında ortak payda da buluştun üstadım üstadım diyerrek inletiyorsun formu tüy dikmeyin beni de alet etmeyin kimseyle bağım yok tanışmak isteyene kapım açık üslubumu da bozmadan yazıyorum sizde ne şirkete ne patrona ne yi'ne hakaret etmeyin zira geçen ben borsada böyle birşey görmedim demişsin sonra söyleyince bozuluyorsunuz araştır bakalım bilanço evrak eksikliği vb gibi durumlardan tahtası 2-3 saat işleme kapatılan kaç hisse olmuştur

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri