Originally Posted by
BERKOSANN
VUK geldi 105milyon tl kar, çok iyi bilanço gelecek. Tavan olabilir yarın

Originally Posted by
BERKOSANN
Çok iyi bence, 2024 yıl sonu bilançosu zarar idi. VUK 105milyon kar açıklanmışlar 60-70milyon kar olur bilançoda, yani bir önceki yıla göre çok iyi bence.

Originally Posted by
Hissedarxd
Bunlardan ağzımız yandığı için artık dikkatli konuşuyoruz, adamlar gittiler bilançoda yurt dışındaki şirketi unuttuk dediler...Yani vuk vs bunlar hikaye, hatta "bilançoyu bile beklemek lazım her an değiştirebilirler mi" kuşkusu var bende...Bu kuşku olmasa, bu güven sorunu yaşanmasa son günlerde sergiledikleri o 300-500 K lık gösterilere ben de iştirak ederdim

ama artık at terli...Yemezler...
Kim, ne yazmış ortada...Zaten bunlar hep böyle, geçmişte de böyleydiler...Kendilerinin yazdıklarını bana mal etmeye çalışırlar...Hatta bu çocuk bir ara "ver ulan tahtacı ver, hepsini karşılıyoruz" diyecek kadar özgüvenli biriydi...O kadar ikaz etmeme rağmen...
Bu sitede, ismen ve alenen hakaret meşru sayıldığı için bunlara alıştık artık...O Hakan denen çocuk vardı, o nerede ?!...Gelsin, 1-2 bukle de o kussun kinini...Neyse...Başlığı okuyan herkes kimin kim olduğunu görüyor zaten...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri