yazılanları yeni okudum...ben bu konuda hiç bir şey söylemek istemiyorum...çünkü söylediğimde yine tartışmalar çıkacak..bu da darbedar hissemizin derdine bir dert daha eklenmesi demektir...bu hissede iki yıldır bekliyorum...ama sürekli söylediğim gibi ben profesyonel düşünüp da trade edemiyorum..benim ki bir çeşit papaz nikahı oldu...hisse iyicene ferahlığa kavuşmadan satmayı da düşünmüyorum...bu hisseye el atmak isteyenlere de satarak yük oluşturmak da istemiyorum..yalnız benim yolum doğrudur da demiyorum...sonuçta herkes hisseye kazanmak için geliyor...hissenin kalitesi ve ucuzluğu ortadadır..elbet su akıp yolunu bulacak düşüncesindeyim..
dediğim gibi profesyonelce düşünenlere laf yoktur..gönül isterdi ki imkan olsun da bu hisseyi güzel yerlere çıkartayım...karınca misali sadece tarafımızı belli ettirmek istiyorum o kadar...tarafım ise berkosanın bu kötü durumdan çıkması ve bu yolda kendimce verebileceğim destektir...
ben tüm yatırımcı arkadaşlara başarılar diliyorum...umarım berkosan akranlarının gördüğü değeri görür...söyleyeceklerim bu kadardır..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri