kendi görüşlerim olup, yatırım tavsiyesi değildir
inşALLAH diyelim...teknik ile vede hissenin duruşuna göre karar veren çok yatırımcı var...özelikle de tavan yapan hisselere çok rağbet oluyor..güzel bir bilanço veya haber eşliğinde oluşabilecek hareketler hisseyi güzel yerlere taşıyabilecektir...bence bu potansiyel bu hissede vardır..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
9 tascilar bitti mi acaba
merakla bekliyoruz
kendi görüşlerim olup, yatırım tavsiyesi değildir
TR'deki yatırımcı profili bellidir; zararda olduğu hissede senelerce bekler, en ufak kârı gördüğü zamanda satar... Profesyoneller bunu bilir ve buna göre strateji belirler...Mesela son dönemde yaygın olarak yaptıkları şey, ellerindeki hisseleri yandaş fonlara devretmek, sonra bu malları ödünç alıp tahtada baskı oluşturmak...Fon yatırımcısının canı çıksın sıkıntı yok...
Geçen de yazdığım gibi, son günlerde bu rezalet sistemle ilgili epey tedbir aldılar ama yetmez...Bana kalırsa getirilmesi gereken en önemli kısıt fonun aldığı hisselerin kimseye ödünç verilmemesi ve belli bir süre fonda tutulma zorunluluğu, mesela en az 3 ay...Hatta 6 ay...Gibi...
Son tahlilde fonların aldığı malların kurumsal ellere geçtiği konusundaki çıkarım tam doğru olmayabilir...
Haftalık grafik gayet güzel, son bir kaç gündür yaşanan sirkülasyona rağmen en ufak bir bozulma yok... Umarım güzel bir bilanço, sonrasında alt pazardan çıkış ve nispeten kurumsal bir yapıya evrilme görürüz ..Şimdilik grafiğimiz doğru yolda olduğumuzu gösteriyor...YTD
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Tahtadan cikisa hazirlik baslamis demek ki...
Yer İmleri