kendi görüþlerim olup, yatýrým tavsiyesi deðildir
inþALLAH diyelim...teknik ile vede hissenin duruþuna göre karar veren çok yatýrýmcý var...özelikle de tavan yapan hisselere çok raðbet oluyor..güzel bir bilanço veya haber eþliðinde oluþabilecek hareketler hisseyi güzel yerlere taþýyabilecektir...bence bu potansiyel bu hissede vardýr..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
9 tascilar bitti mi acaba
merakla bekliyoruz
kendi görüþlerim olup, yatýrým tavsiyesi deðildir
TR'deki yatýrýmcý profili bellidir; zararda olduðu hissede senelerce bekler, en ufak kârý gördüðü zamanda satar... Profesyoneller bunu bilir ve buna göre strateji belirler...Mesela son dönemde yaygýn olarak yaptýklarý þey, ellerindeki hisseleri yandaþ fonlara devretmek, sonra bu mallarý ödünç alýp tahtada baský oluþturmak...Fon yatýrýmcýsýnýn caný çýksýn sýkýntý yok...
Geçen de yazdýðým gibi, son günlerde bu rezalet sistemle ilgili epey tedbir aldýlar ama yetmez...Bana kalýrsa getirilmesi gereken en önemli kýsýt fonun aldýðý hisselerin kimseye ödünç verilmemesi ve belli bir süre fonda tutulma zorunluluðu, mesela en az 3 ay...Hatta 6 ay...Gibi...
Son tahlilde fonlarýn aldýðý mallarýn kurumsal ellere geçtiði konusundaki çýkarým tam doðru olmayabilir...
Haftalýk grafik gayet güzel, son bir kaç gündür yaþanan sirkülasyona raðmen en ufak bir bozulma yok... Umarým güzel bir bilanço, sonrasýnda alt pazardan çýkýþ ve nispeten kurumsal bir yapýya evrilme görürüz ..Þimdilik grafiðimiz doðru yolda olduðumuzu gösteriyor...YTD
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Tahtadan cikisa hazirlik baslamis demek ki...
Yer Ýmleri