Originally Posted by
baskentli06
yine malum kişiler başlamış -se -sa şeklinde biten yorumlara yok bilanço güzel gelirse yok firma satın aldım kapı gelirse yok fon alımı arttı

yok toki yok bilmem ne
burada bir kaç kişinin negatif ve hakaret vari yorumları zamanında hakettiğini düşünüyorum kimse kusura bakmasın 2024 yani 2 sene önceki fiyatlarda ucuz şirket sırbistan toki lotu az muhabbeti yapa yapa 2 senedir karsız kursuz hissede yatırımcı oldular sizler temel analist değilsiniz boşuna kendinizi yırtmayın keko efendi bak matrikse de övgüler yağdırıyordun kankin onur ile orda da cortladınız
ufuk'ta yatırım fonlar 1,7m lot oldu geliyor gelmekte olan diyordu kardeş şimdi bak 1.2m lot'a düşmüş :D:D senin bildiğin borsanın ben gitmiş birde taktiktrader olarak ismini değiştirmiş alayınız bu hissede cakılı kaldı çanağı tamamlarsa öpüp başınıza koyun bu arada da endes 14000 rakamını gördü yanlışlık olmasın bist30 ve çevresinde para yaptık siz izlediniz dalga geçildiniz hala kendinizi düzeltemediniz mavi boncuk dağıtmaya devam edin hele hissedarx ssen tam bir amatörsün la pazar değişikliğinden haberin yok yazıp duruyorsun :D
borsada iki yıl önceki fiyatlarında olan hisselerin oranı %70-80 dir...koskoca thyao bile hala iki yıl önceki fiyatı olan 300 lerde ve defter değerinin de yarısında...fiyatı böyledir diye hisse kalitesiz mi veya pahalı mı oluyor ?? ben hisselere yorum yaparken temeline ve kalitesine göre yorum yapıyorum...fiyatı da tahtacılar ve piyasa belirliyor...kendim bu güne kadar hep bist 30 dışında kaliteli ve potansiyeli olan hisseler ile kazandım...şu şükür kazandıklarım bana yetiyor...aldığım hisselerin son iki yılda çıkmamış olması benim yanlış olduğumu göstermez...elbet bir gün benim hisselerimin de vakti gelecek..sabırla beklemeye devam edeceğim..
faizlerin yüksek olması ,yatırımcıların borsaya gelmemesi, patronların ve tahtacıların hisseler üzerinde istedikleri baskıyı kurmalarına zemin hazırladı ve hazırlamaya da devam ediyor...elbet devran dönecek..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri