sen en önemli maddeyi pas geç,diðerlerine imza at hahahaaa beni pas geçtikten sonra imzalasan ne olur imzalamasan ne olur,oynamýyom ben,küstüm al misketlerini ver misketlerimi![]()
sen en önemli maddeyi pas geç,diðerlerine imza at hahahaaa beni pas geçtikten sonra imzalasan ne olur imzalamasan ne olur,oynamýyom ben,küstüm al misketlerini ver misketlerimi![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
tepký devam edebilir lakýn ben buralarda long acmayý rýsklý bulmaktayým yýnede.
Nutcracker yapma dostum. tepeden kýtlemýsler sana 1 longu :D
ben daha orta vade takýlacam ya zýrt býrt ýslem acmazsam ne oluyormus merak edýom
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Rosanse tatilde
Þef alým satima devam ediyor
Bengü ile yeni katýlan arkadaþ stabil longcu
Reis ben Erhan ve nutcracker malum
Diðerleri ne yapýyor
Ses soluk yok
Mesela mert45 ve tek![]()
aptallýk ayný þeyleri yapýp hep farklý sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
Bir kere öncelikle þunu belirtmek isterim
Herkes alým satimlarda olabildiðince dürüst ve anlýk yazýyor
Ve bu da sonucu objektif olarak yorumlamamizi saðlýyor
Artý gördüðüm kadarýyla hemen herkes sanal manal dinlemeyip iþi ciddiye alarak devam ediyor hatta rosanse buraya gerçek pozlarindan daha çok önem veriyor![]()
Sanýrým bir tek reisle ben real dekini aynen yansitiyoruz
Bu böyle devam ederse
Hem para yönetimi hem de reisin dediði gibi sistemine sýkýya sahip çýkmak , sabirsizligi yenmek ve bir nevi makine duyarsýzlýðý içerisinde iþlem yapabilme açýsýndan yani kendi kendimizi terbiye etmek açýsýndan güzel bir tecrübe edinmiþ olacaðýz
Özetle
HERKESE buraya verdiði önem ve dürüst paylaþýmlarýndan ötürü TEÞEKKÜR EDERÝM
O zaman dansssss![]()
tepkinin boyutunu iyi hesap etmek lazým,bir terse düþtünmü doðruyu bulana kadar adamlar oylum oylum selviboylum yapýyorlar
birde burada yazdýðýnýz poz.lar sizi etkiliyorsa o daha da vahim
þimdi masada olmadýðým için rahat rahat yazarým,düþsede farketmiyor cýksada farketmiyor
tepkinin boyutu 131.700 seviyesine kadar olur mu acaba
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Madem öyle düþünüyordun neden kapadin pozunu o zaman
Olabilir tabi yaklaþýk 45-50 ortalama bölgesine denk geliyor
Olur mu ? Neden olmasýn ki
Olmaz mý ? Neden olsun ki
Yaaaaa
Ne bilimsel cevapladim di mi
Ýsterseniz verin mail adresinizi , size günlük bülten yollayalim sýcak biþi içerken okursunuz
Her gün " neden olsun ve de neden olmasýn" konulu bultenimiz alanýnda uzman teknik ekibimiz tarafýndan hazýrlanýyor![]()
Yer Ýmleri