TTKOM GIBISIN bossa NE BU NAZ...en buyuk sýkýntý tahtanýn sahýbý yokk.. kaç kere devere kesti ...........
TTKOM GIBISIN bossa NE BU NAZ...en buyuk sýkýntý tahtanýn sahýbý yokk.. kaç kere devere kesti ...........
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Uzun zamandýr takip ediyordum bu gün biraz aldým.Bu hissede beni cezbeden eski fabrika sahasý.168.110.000 deðer biçmiþler.232.875 mt yaklaþýk metrekaresi 722 TL biraz ucuz geldi.diðer taraftan 28.500.000€ ve 217.500.000 TL toplamda 780.000.000TL ipotek var ,buna kredi veren bankalar aptalmý.168.000.000TL deðerindeki arsaya 780.000.000 TL kredi veriyor. Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ucuzdan býr týk pahalý.. Yatýrýmlarýn meyvesini alacak.. Bu fiyata bu bilanco da yansýmasý 2023 te yansýyacak.. Hala bu fýyatlarda olursa bedava olacak
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
her uzun barýn ardýndan hisse geri gelmiþ. yarýn 14.15 lere gelmek isteyebilir. alým için heyacana gerek yok. bugün heyacaný gösterdiler zaten. 5 dakikada 30 birim yukarý 40 birim aþaðý bastýlar. sakince yoluna devam etmek isterse o ayrý. teknikle falanda pek iþinin olduðunu sanmýyorum ama yukarýya iliþtirdim iþte.
Kap : SASA, BOSSA, BLCYT, SANKO, HATEK, ISDMR, ARSAN, RUBNS Þirketlerden Depremden ne derecede etkilendiklerine iliþkin KAP açýklamasý gelene kadar hisse sýralarýnda iþlemlerin durdurulmasýna karar verildi. BORSA ÝSTANBUL.
Not: SASA da viop ve varant sözleþmeleri de dahil.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
hissenin sýký takipçilerine bir sorum var. Sene sonu için kapasite artýþý olacaktý. Hiçbir kap göremedim. Ne oldu acaba o iþ?
çok günlük boþluk býrakmýþtý....
Yer Ýmleri