Originally Posted by
EkoDream
Aksine bilakis Piyasanýn tamamýna yayýlan alýmlarýn aselsana olumlu deil olumsuz yönde sirayet ettiðini düþünüyorum bildiðiniz üzere ben farklý bakarým süreçlere o yüzden bu ralliyi tahmin edebildim herkes bist çökecek derken 100k diyebildim þimdi herkes yine çöküþ bekliyor ben 110k görüp sýfýr atma olayýný bekliyorum sonra herkes bedelsiz etkisi bekleyip alýrkende tam tersi !!!... aselsan son 1 yýldýr piyasa yükseliþlerinden ayrýþýyor çünkü ve bu yükseliþlerde genelde asels da para çýkýþý olmakta... 25 liraya yakýn meblaðlar yazmýþtým hedef fiyat göre hareket ermiyorum inanýn bazý hisselerde baksamda aselsanda grafiðe bile bakmýyorum alýp satmak için son 1 yýldýr hep flama sonra sert yukarý 2. Bir yükseliþ günü sonra 3 ü yaparsa devam ýfak ufak yada 3 de yükseliþ gün içi eksiye dönüþ ve yatay sonrasýndaki günlerde ortalama %3-5 eksi tekrar flama çalýþmalarý
Bgn daha yukarýda bi kapanýþ bekliyordum(23.31 gibi)... Yarýnda sabah muhtemelen yukarý açabilir sonrasýnda ki hareketi dünkü bugün ki gibi olursa devam ederim ama sabah ki açýlýþ fiyatý dip olarak kalmazsa benden alanda kazandýn derim...
Bu benm kýsa vadeli stratejim uv stratejimde ise sürekli al al al ve satma var uzun zamandýr...
Yukarýdaki yazdýklarýmda metafordur benzetim senaryosudur ve bist de senaryolarýn her daim iþlevsellik göstermediði bir gerçektir...
Ýyi günler

Originally Posted by
sed_dülbahir
Hocam gördüðüm kadarý ile tahtada ciddi bir savaþ var en azýndan açýlýþ öyle gözüküyor sizin düþünceleriniz nelerdir?Saygýlar
Dostum deðiþen birþey yok aselsan genelde bu hareketi yapýyor... yukarý kýrarsa 24.60-72 izlenmeli ama sanýrým bi süre daha buralardayýz ben bu süreci daha çok seviyorum
Hisse senedi bazlý yorumlardan çok Finansal okuryazarlýk saðlamaktýr amacým.
Borsa'nýn ilginçliði; biri bir hisseyi satar, diðeri o hisseyi alýr, her ikisi de birbirinden daha akýllý olduðunu sanýr. Twitter: EkoDreaM
Yer Ýmleri