Sn. Murat hocam asels yükseliþi 24.9x lerde mi yoksa 26.50 lerdemi son bulur acaba. Önceki yüklseliþte maþallah tam rakamý söylemiþtiniz forumda
Sn. Murat hocam asels yükseliþi 24.9x lerde mi yoksa 26.50 lerdemi son bulur acaba. Önceki yüklseliþte maþallah tam rakamý söylemiþtiniz forumda
Sn. EkoDream GUBRF ile ilgili yorumunuzu alabilir miyim? Teknik açýdan grafikte þimdilik bir bozulma yok. Bilanço beklentiniz nedir? Sektörde global ölçekte yaþanan daralma ya da daha doðrusu gübre fiyatlarýnýn düþük seyretmesi hakkýnda ne düþünüyorsunuz? Þirketin ortaðý olduðu nakliye firmalarýnda hissesini artýrmasý nasýl etkiler? Teknik açýdan kýsa-orta vade hedef fiyatýnýz nedir?
Teþekkürler.
Ýnanýn bunu tahmin etmek müneccimlik olur ama trend üst çizgisi 25 in az altýnda... amigdalada burada devreye girer iþte hep anlatmak istediðim bu biz 25 de biter bekleriz bugün sert satar ve biter yada 25 e deðer sonra 24.30 a çekilir biz tepeden sattýk sanýrýz ama bu sefer arkasýna bakmadan gider düþecek diye beklersin yine öýkar artýk düþmeyecek alýyorum dersin ve düþer
Daha önce gözükmemiþ yerde direnç olmadýðýndan kimse nerede duracaðýný bilemez ama kendimce þunu takip ediyorum duracaðý hün dün kü fiyatýný görüyor
Selamlarýmla
Hisse senedi bazlý yorumlardan çok Finansal okuryazarlýk saðlamaktýr amacým.
Borsa'nýn ilginçliði; biri bir hisseyi satar, diðeri o hisseyi alýr, her ikisi de birbirinden daha akýllý olduðunu sanýr. Twitter: EkoDreaM
Borsa'nýn ilginçliði; biri bir hisseyi satar, diðeri o hisseyi alýr, her ikisi de birbirinden daha akýllý olduðunu sanýr. Twitter: EkoDreaM
Çok teþekkür ederim ilginize.
Saygýlar.
Bilanço anlamýnda takip listemde ama son tahvil ihraçlarý sürekli yatýrýmlarýný daðýtmasý büyüme potansiyelindeki son zamanlarda atýlmayan adýmlar beni etkiliyor geçen çeyrek bilanço özelinde ön planda tutuyordum ama bu öeyrekte takibimden çýkardým... esas neden ez cümle yönetimsel beklentimin karþýlanmamasý temettü/yatýrým/yönetim/yatýrým süreçlerindeki gördüðüm eksiklikler
Mesela tuprs dan yine çok etkileyici bi bilanço bekliyorum ama yatýrýmcý iliþkilerinden istediðim cvp larý almakta zorlanýyorum bu tarz sorunlar beni çok etkiliyor... ben sadece fiyat temelli yaklaþmýyorum borsa bi oyun deildir yatýrýmdýr gördüðüm kadarýyla siz bu duruma haizsiniz zaten... insanlar yatýrýmlrýný sorgulamalaý ve yatýrýmlarýna sahip çýkmalý
Hatta bi yaklaþým söylüyüm aselsanýn harwketinde yaratýlan sinerjinin bile etkisi var...
Yatýrýmcý davranýþlarýnýn yatýrým stratejilerine etkisinide zaman bulduðumda yazýcam malum tatil mode on hala
Þirketin iyi yönetilmediði konusunda ayný fikirdeyim, keza genel kaný da bu yönde. Güven vermiyor. Bu çeyrek gelebilecek iyi bir bilanço ile belki bir tepki hareketi yapabilir. Ama dediðiniz gibi önce ne yaptýðýný bilen bir yönetim olmalý. Gerisi geliyor zaten. Fýrsatýnýz olduðunda ayrýntýlý analizinizi ve kar beklentinizi paylaþýrsanýz memnun olurum. Þimdiden çok teþekkürler.
Yer Ýmleri