Hisse senedi bazlý yorumlardan çok Finansal okuryazarlýk saðlamaktýr amacým.
Borsa'nýn ilginçliði; biri bir hisseyi satar, diðeri o hisseyi alýr, her ikisi de birbirinden daha akýllý olduðunu sanýr. Twitter: EkoDreaM
Iyi de sayýn ekodream siz sordunuz adam o kadar benimsemiski söyleyemem dedi ya.)))
LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olmayan þeyi nasýl söyleyecek diðer stratejisi yok sadece benm stratejiyi kullanýyor... kullansýn ama ben geliþtirdim demek olmuyor belki gereksiz alýnganlýk yapýyorum ama yýlbaþýndan beri %51.4 bgn iyibari ile kazandýran bi sistemi bana söyleseler ben o söyleyeni onore ederdim
Hiç istemem ama bugün 22.78 e inerse görürüm onun stratejisini strateji hep almak üzerine olmamalý stop loss dersini daha almadý daha onu paylaþmadým![]()
Borsa'nýn ilginçliði; biri bir hisseyi satar, diðeri o hisseyi alýr, her ikisi de birbirinden daha akýllý olduðunu sanýr. Twitter: EkoDreaM
Bence alýnganlýk filan yapmýyorsunuz hatta sabýrlý bile davranýyorsunuz.bilgi güçtür ve övgüyü hak eder.hocam bu stop loss olayýnda asels için örnek 23.02 olsun.hisse o fiyata deðdiði zaman satýlýr mý yoksa aþaðýlara dogru salininca mi satýlýr
Deðdiði an satýlýr bgn de bilerek mi yazdýnýz bilmiyorum 23.02 idi o rakam 23.02 ye satýþý yazarsýn kýrýldýmý daha aþaðý gidecek demektir keza öyle oldu ben 22.78 bekliyordum 22.70 e kadsr indi 22.80 civarý kaðýda güveniyorsan geri koyarsýn brn izleyeyim dersen de küçük bi zararla kenarda beklersin nakit olarak
Teþekkür ederim 23.02 yi bilerek yazdým benim stratejim)) þaka þaka sayýn ekodream kötü piyasada bir espri yapayým dedim.asels formunda yazdým strateji geliþtiren arkadaþa bu stratejiyi ekodream zaten söylemiþti diye adam 15 dk bir grafik paylaþýyor zarar etmemis
Boþver üstadým. Bazý majlar vardýr atana bakarsýn direk elin aþaðýdaki msja gecer.
Bilen biliyor zaten. Ýsteyen sanal al sat yapsýn isteyen susup karý cebine koysun..
Sonbahara az kaldý zaten sararýp dökülen yapraklar 2 aya yok olup gidecek..
Mevsim yaz herkesin kaný kaynýyor gül geç bence dostum
Sen forumdayken hergün msj atan vardý hatýrlarsýn.. Þimdi nerelerde ayda 1 sacma biþi paylasýp gidiyor kahkah..
;)
LG-K220 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri