Bu anlamda size daha öncede bu iþin Matematiði boyutunda takip ettiðim begendiðim, her mecrada adýný geçirdiðim Necip beyin üssel regülasyona göre fiyat trend grafiðini paylaþayým bakýn bakalým bu þekilde trende sadýk bist de kaç hisse var ben söyleyeyim 1 yazýyla BÝR
Tekrar ve son kez yazýyorum yýllarca fk sý pp dd i ile geçirdim yayýn yazacak kadar bu iþle uðraþtým. Ama bist de çok pahalý denen hisselerin esasýnda çok uucuz çok ucuz denen hisselerin çok pahalý olduðunu anlamam için temel analize ve terimlere ihtiyacým olmadýðýný bilançolarýn ve yatýrýmlarýn, geleceði ön görmenin arge nin sürdürülbilirliðin en önemli nedenler olduðunu anlamam yýllarýmý aldý.
Bir bilginin bilgi olmasý için sürdürülebilir, kanýtlanmýþ, her ortamda ayn etkiyi veren uygulanabilir olmasý lazým her dönemde deðiþken rasyolar size SADECE YATIRIMLARINIZIN SÜRDÜRÜLEBÝLÝRLÝKLERÝ HAKKINDA BÝLGÝ VERÝR....
TEKRAR YAZAYIM SANIRIM ETKÝLÝ OLMAMIÞ BORSA BÝR OYUN ALANI DEÐÝL YATIRIM MECRASIDIR...
Yatýrýmlarýn günlük kazanca dönüþmesi için zamana ihtiyacý vardýr.
Herkese iyi haftalar bol kazançlar
Hisse senedi bazlý yorumlardan çok Finansal okuryazarlýk saðlamaktýr amacým.
Borsa'nýn ilginçliði; biri bir hisseyi satar, diðeri o hisseyi alýr, her ikisi de birbirinden daha akýllý olduðunu sanýr. Twitter: EkoDreaM
Yer Ýmleri