Alıntı Originally Posted by wehwetduwan Yazıyı Oku
Ortalık gene karışmış anlaşılan ben yokken? Bu sabah bir atak yaptı sonra 0,50 kademe geri akşam 0,70 kademe ileri ve 23,86 kapanış. Al satcılara gene fırsat verdi
Karışan birşey yok dostum insanlar istiyorki her saçma sorularına dahi cevap vereyim ama hiçbiri öğrenme amaçlı olmasın, spegin akıllı olduğunu bile snlayıp spek nedir sorusu sorsun, saçmalayan deli saçması yazan hisse pazarlayıcıları gibi sürekli poh poh istiyorlar... amaçları öğrenmek değil tek merak ettikleri hangi hisse alınır hangi hisse satılır? Onu satıp bunu aldım iyi mi yaptım? Tek istedikleri ego larının bilenler tarafından tatmin edilmesi vs Gibi sorular... Bu da hali ile mantalite aşılamak isteyen beni rahatsız ediyor...
İstiyorlarki 5 lira olan a hissesi için 20 lira olur yada balon var şişti 1 lira olur denmesi algıları sadece saçma şeyleri seçiyor BİLGİYİ DEİL!!! Ütopik cümleler duymak istiyorlar ülkedeki en karlı 5 şirketden 4 ünde balon yazıyor biri hemen doğru mu arayışına giriyorlar...
Maalesef dunning kruger sendromu had safhada...
Aselsan özelinde bu sefer flamayı erken yaptı daha sert salladı agacı değişen birşey yok yarın 23.98 kırar 1 saat durursa devam...
Ne demiştim o günkü hareketden sonra hedefimi 24.60 dan 26.30 a yükseltmiştim zaten...