KGF'nin ilk postasý kazasýz belassýz geri ödenmeye baþlandý ,
çünkü bunlar zateni bankada mevduat hesabýnda duruyordu...
Alan memnun satan memnun el oðluna da ne oluyor (durumu)
Daha önce dolar alanlarý istanbulun iþgali sýrasýnda ingiliz askerlerine çiçek atanlara benzeterek hakaretin en büyüðünü yap, sonra bende dolar alýp sattým de .
Þimdi ne zaman dolar alýrsak vatan haini oluruz ne zaman alýrsak olmayýz , anlayamadým?
ayrýca kimse kimseye hakaret etmesin demiþsiniz önce siz dolar alan herkesten özür dilemelisiniz hakaretinizden dolayý, zira bende de fiziki dolar var.
Kurban Bayramý biteli bir ayý geçti. Þimdiye kadar kurban parasý mý kalýr?
Kurban parasý zaten dolaþýmdaki paraya, M1'e dahil olduðu için M1 artýþýna gerekçe gösteremeyiz.
Geriye TCMB matbaasý tam kapasite çalýþýyor demekten baþka seçenek kalmýyor.
Benim de yazalý 2-3 oldu ama bir kez daha yazayým..2001-2002 idi sanýrým (Ak parti ile ilgisi yok)..Templaton fonu yöneticisiydi, Türkiye yi seviyorum güzel paralar kazandýk bu ülkeden demiþti..hiç unutmuyorum..
Önceki yazýmda 123 milyar dolar olarak sýcak para miktarýndan söz eden modern görünümlü , gözünü para hýrsý bürümüþ iyi bilinen bir yandaþ yazardý..söylediðine göre yabancýlarýn Türkiye ye güveniymiþ bu..
Ancak sizin açýnýzdan bakarsak olaya ,123 milyar dolar sýcak parayý pekte kaale almamýþsýnýz anlaþýlan..kusura bakmayýn da böyle bir durumda, ya sayý saymayý bilmiyorsunuz , yada hiç dayak yememiþsiniz derler adama..
Olaya sýcacýk tutan para açýsýndan bakýldýðýnda, sizin bahsettiðiniz þekilde, o öyle demiþ, bu böyle demiþ..pek bir önemi yok aslýnda..hepsi kýl, tüy..
Sonuç olarak yazýlarýnýzdan samimi olmadýðýnýz anlaþýlýyor..býrakalým baþka þeyleri, sýcak parayla ülke yönetilemeyeceðini iyi bilmeniz gerekirdi..Allah hepimize kolaylýk versin, ne diyelim..hoþçakalýn..
Yer Ýmleri