Kýymetli enki
adeta benim durumum ve düþüncelerimin özeti bir yazý olmuþ.
50 li yaþlardayým
macera arayamam,
benim için özellikle endeksi taþýyan kaðýtlarda bistte pozisyon taþýmak, bu içinde bulunduðumuz 3 kaðýt ekonomisinde kumar ile eþdeðer.
düþmeyen borsa yapmýþlar

varlýk fonu kurulduðunda belliydi aslýnda, daha dün en tepeden gelen yorum ''borsamýzda yükseliyor'' dendiðinde iþin rengi belli olmuþtur bizim ekonomi eþittir bist endeksi buna kargalar bile bir tarafýyla gülse de bist 104 binin üstünde

bu gözler ne günler gördü bu yeþillenmiþ endeks nar çiçeði rengini almasý bir habere bakar,ekonomik temelleriniz saðlam deðilse bitmeyen paranýz olacak, çok þükür o da bizde olmadýðýna göre

herkesin bildiði toplam dýþ borç , sürekli büyüyen cari açýðýnýz, kendi liginde kendi parasýna ve USD ye en yüksek faizi veren ülkesi olduðunuza göre BÝZÝM EKONOMÝMÝZ HARÝKA VE BU BORSANIN DÜÞMEMESÝ ÇOK NORMAL
Sadece koruyor..birde huzur..
bu cümleniz çoook þey anlatýyor en azýndan bana
genç arkadaþlarýn heyecanýný anlarým ama artýk yaþý biraz olgun olanlarýn bu piyasada risk alabilmesini anlamam mümkün deðil
ezcümle ;piyasa bugün bütün göz ardý ettiði olumsuzluklarý bakarsýnýz bir sabah olduk olmadýk bir haber ile birden görüverir
piyasalar toz duman oluverir.
iþaret parmaklarý aðýzda Allah Allah deyip mýrýldanmalar baþlar '' oysa her þey güllük gülüstanlýk deðilmiydi''
huzur.. çok önemlidir..
Yer Ýmleri