Almanya'da yatýrýmcý güveni, güçlenen euronun Avrupa'nýn en büyük ekonomisine baský yapacaðý yönündeki endiþelere baðlý olarak üçüncü ayda da azaldý.Güçlü Euro'muþ..daha karpuz kesecedik..Euronun bu yýlki rallisi, Avrupa Merkez Bankasý Baþkaný MArio Draghi'nin güçlü euronun Avrupa ekonomisine baský yapacaðý konusunda endiþeli olabileceði spekülasyonuyla iki buçuk yýlýn en yüksek seviyesi olan 1.1910 dolarý görmesinin ardýndan son dönemde gücünü yitirdi.
Perþembe'nin geliþi Çarþamba'dan belli deðilmiydi..
Whay, çýkýþ yollarý arýyorlarmýþ..Euro hemen yükselmeli..Euro Bölgesi ortak para birimi, yýlýn bu zamanýna kadar yüzde 12 deðer kazandý. Draghi, Jackson Hole'da düzenlenecek yýllýk politika zirvesine katýlan yetkililer arasýnda yer alýyor. Geliþmiþ ülke merkez bankalarý, yýllar süren eþi benzeri görülmemiþ parasal teþvikten çýkýþ yollarý arýyor.
Draghi'nin memleketinde paralel para tartýþmalarý baþlamýþ..
Ýþler sakat yani...
Sn.Gund Kgf'de faiz ve geri ödeme konularýný net olarak bilmiyorum..o yüzden bir þey demiyeyim..
Haftalardýr Halkbank dolarda alýcý vakýf satýcý ne halt ediyorlarsa artýk.
Dünkü hareketin müsebbibi TEB ara ara gelip o uzun barlarý yaptý. Dolar bozmak isteyen adam hareketi gibi gelmedi hiç bana.
Piyasa kapandý ve an itibariyle TEB yine geldi, sýð piyasada aþaðý mý basýyor acaba?
![]()
Son düzenleme : CooL; 22-08-2017 saat: 13:23. Sebep: Görüntü eklendi.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
enki
bu adamlarýn dediklerini dinle tam tersini yap..
EURUSD biraz geri çekilsede yukarý yönlü harekete devam edecektir diye düþünüyorum..
eurusd yukarý BIST yukarý..
Daha evvelki oluþum aylýk düþen macd nin kýrýlýmý..
Kýrýlým noktasýnda deðer 0.95
Max 1.60 lar falan görüldü..
Bizde de 2002-2008 rallisi oldu..
sonraki her eurusd düþüþün de BIST de düzeltme oldu her yükseliþde de ralli..
Þimdi yeni bir 2002 2008 rallisinin baþýnda olabiliriz.
Paylaþýmlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
Yer Ýmleri