Hadi be hadi 3 dalgasý teyidini ver þimdi 1,1356 ya kadar basýn þu euusd yi o arada usdtry 3,6401 i yukarý kýrsýn hadi bakim evladým yormayýn len beni.
Hadi be hadi 3 dalgasý teyidini ver þimdi 1,1356 ya kadar basýn þu euusd yi o arada usdtry 3,6401 i yukarý kýrsýn hadi bakim evladým yormayýn len beni.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
5 pips kaldý euroda 1,1380 aþaðý geçildiði anda film kopar piyasada epi topu 6 pips var þu saatlik barý bir yutsak ondan sonra kapatýcam ekraný.
Ulan euro ulan euroooo Endeksde 125800 den satamadým gitti 600pips ulennnn baþlýycam 5 pips hareketinden þimdi giricem merkelden çýkýcam draghiden haaaaa düþ lan ******** düþþþþ
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Ston hocam,
Týkýr týkýr iþliyor öngörülerin.
Teþekkürler
Bir aðaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeþçesine...
euro-usd 1.1380 e deðip çýkýyor.
Daha birþey yok sadece panik havasýný attýk reis.
Þimdi para kazanmamýz lazým bu iþten yoksa yemiþim analizini para kazandýrmýyorsa at çöpe gitsin alayýný.
Euro ve dxy saatlik pinbarlarý yuttu bundan sonra dxy ralli euusd þelale esastýr.
Bizim eþþek try ninde 3,64 önemi bitti hatta 3,6866 önemi bile bitti bugün bugün indikatör, sistem alayý sat verdi bunlarýn alayýný doðramalýlar ya bu saatlerde yada akþam viop kapandýktan sonra.
Daha yolun baþýndayýz canlarýný alýcaz bunlarýn acýyýpda su verenin ta......... diyorum vahþi kapitalizm kurallarý iþler artýk soya soya 3,86 ya try þimdilik sadece 1,08 e euro
1,1357 kýrýlýp 1,1306 da teyit gelmesi lazým euusd de devam lan devammmmmmm þerrolar saatlik pinbar yuttunuz ********liðin alemi yok basýn len aþaðýya 1,1440 da çükülen çüküldü bugün güzel boða tuzaðý atýldý orada.
Yer Ýmleri