Bu forumda kimseden "üstadý azam muazzamlýk" beklemiyorum ben þahsen.
Yine bu forumda, katkýda bulunanlar var, sadece okuyup yararlananlar ya da vakit geçirenler var.
Her forum gibi.
Gene hemen her forumda olduðu gibi, kiþilerin böyle bir iddiasý olmasa bile, kimi katkýda bulunan üyeyi "reis" "baþkan" vs diyerek omuzlara almak var.
Bunlar olaðan þeyler.
Ama bu kiþinin yazdýklarýndan sadece "tutanlarý" alýp "tutturamadýklarýný" es geçerek onu gereksizce ululaþtýrmanýn kimseye bir hayrý olmadýðýný düþünüyorum.
Burada tahmin , analiz, yazý yazanlarar katkýda bulunanlar, zaman zaman doðruyu, olacaðý söylerken çoðu zaman da yanýlabileceklerdir.
Daima tutturan bir analizciyi hiçbirimiz görmemiþizdir.
Kaldý ki o kiþinin, bize durmadan olacaðý söylemek gibi bir görevi de bulunmamamaktadýr.
stonhand grafik ve analizleriyle bu bölümde önemli bir boþluðu doldurarak bizlere yararlanabileceðimiz bilgiler aktarmýþ ve dilerse de aktaracaktýr.
Bu bilgilerden faydalanarak yapacaðýmýz iþlerden zaman zaman kar, zaman zaman da zarar edeceðiz.
Bu da açýk.
Örneðin ben kendisinin dün burada VÝOP analiz ve öngörüsünden de etkilenip faydalanarak önemli oranda zarar ettim ve halen de ediyorum. 133.000 e kadar sabýr tavsiyesi bize arkadaþý vasýtasýyla iletildi...
Þimdi ne demeliyim bu durumda stonhand hakkýnda...
Bence stohhand'i ne büyütmeliyim ne de yere vurmalýyým.
O samimi olarak gördüðünü bildiðini bizlerle paylaþtý.
Onun bu paylaþýmýný kuvveden fiile döken benim. Onun hiç bir kabahatý falan yok.
Bunu sadece ve sadece stonhand'i gereksiz ve onun belki de istemi hilafýna ululaþtýrma gayreti içinde olanlar görsün diye söyledim.
stonhand gelsin yazsýn gene dileyen faydalansýn görüþ ve önerilerinden...Dileðim bu.

Yer Ýmleri