Herkes dilediðini sever dilediðini takdir eder.
Dileyen de beðenmez ya da nefret eder.
Kime ne?
Ben sanalda kimseye fazla bel baðlamanýn, gereksiz hayranlýk duymamanýn doðru olduðunu yýllardýr bilenlerdenim.
Ajda'nýn deiði gibi..."Kimler geldi kimler geçti"...
Ne üstadýazamlar gördü bu gözler.
Çok kiþiye basamaklýk yaptý hissenet.
Bir çoðu unutuldu gitti doðrularý ve yanlýþlarýyla.
Biz hep buradayýz.
Aklýmýzla, idrakimizle, seçimlerimizle...
Bir hissenet efsanesi hatýrlýyorum. Her baþlýðý bir hadise...Millet birbirini ezer.
Hergün millete borsa hakkýnda yazýlar yazardý.
Ne teknik analiz bilirdi, ne grafik, ne de bilanço okuma.
Ama tanýdýðým ilk üstadýazam muazzam odur...
Onun için özel baþlýk açmýþtým...
Ne günlerdi.
Allah selamet versin on yýllar sonra birden yok oldu.
Yoluna gül döken, kurban kesenler benim kadar hatýrlayýp yad ediyorlar mý acaba üstadý?![]()
Yazýnýz vefaya ve emeðe saygýya güzel bir örnek olmuþ , beni gülümsettiniz .Bugünkü münazaradan ve karýþýklýðýn konusu bir forum katýlanýn cezasýnýn hangi kurala dek geldiði .Usta lýðý yada bilgisizliði deðil diye düþünüyorum. Forum kullanýcýlarý Adalet yürüyüþüne çýkacak nerdeyse .
![]()
Alýntý:
"Hacamat nedir! faydalarý nelerdir?
Eski Mýsýrlýlara dayandýrýlan kadim týp yöntemlerinden birisi olan hacamatýn pek çok rahatsýzlýða iyi geldiði de söylenmektedir.
5000 yýl öncesine dayanan bir çeþit akupunktur yöntemi olan hacamat, derinin bir neþter yardýmýyla çizilip aðzý geniþ bir bardak, kavanoz veya þiþe ile oluþturulan emme gücüyle kanýn çekilmesi þeklinde yapýlýr. Geleneksel olarak Aðrý, sýzý veya hastalýk olan organa yakýn yerlere yapýlýr.
Hacamat'ýn pek çok hastalýða iyi geldiði söylenmektedir.
-Baþtan hacamat olmak; delilik, cüz zam, gece körlüðü, alaca, baþ aðrýsý, diþ, göz, kulak gibi hastalýklara ve daha birçok hastalýða þifadýr.
-Hacamat baðýþýklýk sistemini kuvvetlendirir, vücuda direnç kazandýrýr.
-Kýrmýzý kan hücrelerini (alyuvarlarý) büyüten kaný katýlaþtýran, dolaþýmý bozan fazla asitleri hacamatla vücuttan dýþarý atabiliriz..
-Kan ve dokulardaki gaz ve toksinleri atar."
![]()
espri düzeyi de bomba.))
Yer Ýmleri