why-not genel takasý paylaþýr mýsýn ?
why-not genel takasý paylaþýr mýsýn ?
Þrfsz herif dün 4.58 tabana satýþ yazdýk adam almadý bugün 5.06 kapatýyor sabah zararýna sattýk
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
brüt olayý gerelde de baþýma geldi ,gerel de böyle 2 taban yapmýþtý ,yüksek voaliteden brüte düþtü, gerel brütten durumu düzeltip çýktý,
bu kaðýda da yarayacaktýr diye umuyorum,herkesin zararýný çýkartýp kara geçmesi dileyimle....... YTD.....
Nedir bu brüt olayý, biraz açarmýsýnýz. Cahilliðimi baðýþlayýn lütfen.
02.03.2018 tarihine kadar, hissede açýða satýþ/alýþ ve kredili iþlemler yasaklandý. Yani parasý olan nakit olarak alabilecek, dolayýsýyla ky bir nevi kollanacak...
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir
HUAWEI VNS-L31 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu an için henüz brüt takas da deðil hisse, sadece açýða satýþ ve kredili iþlem yasak bu zaten iyi dir tabi açýkçý deðilsen
ama gerel dede önce öyle oldu ertesi gün gene voalite yüksek olunca brüt takasa aldýlar ,burdada eðer yarýn gene böyle devre kesiciler ikide bir olursa brüte alýnýr kaðýt ,bu kaðýttaki yabancýlar eðer gerçek yabancýlarsa korkacak bir þey yok diye düþünüyorum
kaðýdýn gerçek yönünü bulmasýnda yardýmcý olacaktýr saygýlarýmla ...YTD....
Kaðýtla ilgili ,gerek geçmiþ performansý, gerekse þu son hareketleri nedeniyle yarattýðý maðdur kitlesi nedeniyle genel kanaat çok olumsuz ve buda yorumlara yansýyor zaten ama ben kendi adýma konuþuyorum bugün bu kaðýtta az bir lotla pozisyon aldým çok farklý iþler dönüyor hissindeyim bu kaðýtta ,geliþmelere göre pozisyonumu arttýrabilirim veya tamamen çýkabilirim bakacaðýz ,göreceðiz ,takaslarý görüyorsunuz bu kadar yabancý açýk yapmak için gelmez bir kaðýda (eðer gerçek yabancýysa ) saygýlarýmla....YTD.....
Yer Ýmleri