abi sence bu kagýt kýsa vadede gidermi sonucta sadece bedelsiz verdi.yani yükselir mi? bugun ben fabrikayý aradým .dogru duzgun cvp vermedi.sadece yatýrýmlarýmýz var dediler. k.bakma .... korkuyorum. en kotusu butun paramý yatýrdým
abi sence bu kagýt kýsa vadede gidermi sonucta sadece bedelsiz verdi.yani yükselir mi? bugun ben fabrikayý aradým .dogru duzgun cvp vermedi.sadece yatýrýmlarýmýz var dediler. k.bakma .... korkuyorum. en kotusu butun paramý yatýrdým
Sn Quantomada,
Zarariniz sanýrým fazla... maliyet nedir bilmem ama, ekran takibini birakin... haftada 1 bakmaya calisin,
Ben 2010 yilinda ilk borsa tecrubemde GOLTAS da bir hata yaptim 90 lardan aldigim kagit 40 lara geldi.... ama sindire sindire..... 2 yil oralarda dolasti.... halen yeni 80 ustune atti.... ama ben coktan 40 lardan kufrederek satmistim.....
Demem o ki, zaman herseyin ilaci....
Cok duserse Allah nasip eder, maliyet düþünürsünüz, yukselirse zaten verirsiniz....
Ben satmak yerine 40 lardan maliyet dusurup bekleseydim neler degisirdi.....
Sabirsiz olmaya, ekran izlemeye gerek yok....
LG-D802TR cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=QUANTUMADA;232574]abi sence bu kagýt kýsa vadede gidermi sonucta sadece bedelsiz verdi.yani yükselir mi? bugun ben fabrikayý aradým .dogru duzgun cvp vermedi.sadece yatýrýmlarýmýz var dediler. k.bakma .... korkuyorum. en kotusu butun paramý yatýrdým[/QU
BNTAS (B) -0,89 Ýþlem adedi Güncelleme Zamaný
3,59 % -19.8 865.920 Lot 15:30:47
BANTAS BANDIRMA AMBALAJ SANAYI T Metal Eþya , Makine ve Gereç Yapým IMKB
Alýþ Satýþ Ortalama Taban Tavan
0,00 3,59 3,60 3,59 5,37
Düþük 3,59
Önceki Kapanýþ 4,48
Piyasa Deðeri 115.778.000
Net Kar 4.220.840
Temettü Verimi % 1,3
Yüksek 3,90
Ýþlem Hacmi 3.120.208
PD / DD 1,91
F/K 27,43
Dolaþým Oraný % 35,79
Bilanço
Araþtýrma
Haber
Grafik
Þirket Profil
Bu penceredeki veriler EN AZ 15 dk. gecikmelidir Bu hisseyi çýkaran pazarlayan hakan kürklüdür gruplar grup yükseltt gruplarýnda 12 olacak 2 ay sonra dedi ha yalan derse çýkarýr mesajýný var yoksa bntaþ ne ben hiç adýný sanýný duymadým þirketin ise fk oraný bana göre yüksek 27.5 demek þirket bu karla 27 yýl sonra amörti olur demek o nedenle spek bir hisse olduðunu düþüyorum temettü verimide düþük þirket tek bildiðim yakýnda bir arsa aldý 4 tirilyon çivarýnda ileride ne olur karý artarmý bilemem ancak dolar borcu varmý yokmu araþtýrmak lazým çünkü dolar kurundan bir çok þirket zarar yazýyor dolar açýðý olduðu için bana göre operasyon yediði aþikar inþallah kazasýz belasýz çýkabilirsin ytd deðil asla
Abilerim yakýn zamanda 1 ceyrek bilancý gelicek. Aslýnda % 50 bedelsiz verdi. Ama brut takasa girmesinde korkuyorum. Ne diyim abicigim 4,84 den aldým ama butun paramla elde avuctaki
Bu baþlýðý þu anda 58 kiþi okumaktadýr. (12 üye ve 46 ziyaretçi)
birþey bilmez, Asabi, AtibaHutchinson, babasultan, Blackhawk48, fatih54, mitoci, murat6613, QUANTUMADA, röz24, sertan060606, WobTrader
þirket ileredi karýný ne bileyim 4 se 8 çeker 10 çeker bilemem ozaman f/k sý ucuzalr talep artar diye düþünyorum tabi bu zamanla olacak iþ kimse bilemez
Yer Ýmleri