Þirkete güveniyorsanýz bedelli avantaj olur. 1 TL den hisse almýþ olacaðýz. Ben katýlacam, vadeyi uzatacaz artýk
CASPER_VIA_M1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirkete güveniyorsanýz bedelli avantaj olur. 1 TL den hisse almýþ olacaðýz. Ben katýlacam, vadeyi uzatacaz artýk
CASPER_VIA_M1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7 ay bekledim ve bugün 42.000 zararla sattým...kalanlara bol kazanç..belki ben sattým diye çýkar.....
spekten baþkasý kazanamaz bu kaðýtta.ytd.
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar adamlar 1.84 ten 1.82 ye 40 bin lotla düþürdüler yanlýþ görmediysem. günlük hacim neredeyse 2 milyon lot. bu durumu yorumlayacak arkadaþ varsa sevinirim. alt kademeler boþ gibi bana kendi alt sat yapýyor gibi geldi. görüþlerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sanýrým yüksekten fazla hisse yayýlmýþ piyasaya..
Þimdi Bedelliye katýlamayanlarýn ruchan hakkýný en ucuza almak için hisseyi aþaðý çekebilirler belki
Ani bir toplantýyla vazgectik piyasa sartlarýndan diyebilir...SPK onay vermeyebilir....Veya iþte yan arsaya yatýrým için ortak bulduk gerek kalmadý arttýrýma da diyebilir.Bir toplantýlýk iþ.Genel kurul yok bir þey yok.Bu dönemde her þey olabilir.Dövizden kazanan para yatýracak yer arayan yatýrýmcýlar da var...Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
bantaþ'ýn bedelli bölünme tam tarihi nedir sevgili arkadaþlar?
Daha Spk ya basvurulacak...onay gelirse takvim isleyecek...
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri