Öncelikle daha öncede bahis etmiþtim Ekime kadar hedef fiyatým 7.50 civarý.Ha önce olur o ayrý mesele.
4.25 fiyatý beni ürkütüyor. Eðer yarýn 4.17-4.25 geçmeye çalýþýr ve iþlem hacmi yüksek olmazsa sýkýntý olmaz.Ama 4.25 de hacim çok olursa bu demektir ki millet malý boþaltýyor.O zaman belki bir kýsmýný satarým.Ama orasýný rahat geçerse ve tavanda çok agresif hareket olmazsa sýkýntý olmaz satmam.Tabi ki tavana yaklaþýrsa.
Bu arada 3.80 altýna sarkmaya çalýþýrsa ve orada oyalanýrsa oda sýkýntý.Bu demek tir ki 3.50 lere geri dönme ihtimali
doðar ve dahada düþme ihtimali ni güclendirir ve domino etkisi yaratýr maalesef.
En iyi senaryo tavana hacimsiz cýkmasý olacak.Çünkü bu demek tir ki her kez malýna sahip çýkýyor ve satmak istemiyor speek de dahil.Eðer çok hacimli çýkarsa tabi takaslarda önemli gerçekten alým mý var yoksa satým mý var seans içi bakmak gerek.(normalde hacim iyidir ama her zaman da deðil)
Çarþamba günü idi sanýrým 790 bin credit sviss giriþ yaptý perþembe cuma 44bin geri sattý.Umarým yarýn tekrar alýma geçer ve buda pozitif et ki yaratýr.
Þunu asla unutmamamýz gerekiyor ,iþin mizahyönü hisse ile dini nikah kýyýn ama resmi nikah kýymayýn.Dini nikahla kadýný boþamak kolay ama resmi nikah hem zor hem masraflý olur.
Benim beklentim yarýn endex te birazcýk düzgün olursa inþallah çok yüksek hacimle olmamasý kaydý ile bir tavan.Ve sonra sýn da 5 e kadar sýkýntý olmaz.Eðer hacim yüksek olur da tavan olursa salý günü çok stresli geçebilir.
Bu yazdýklarým tamamen kendi hayal dünyamdan.Her koyun un bir kasabý ve her kasabýn bir kesme þekli farklýdýr.


yönü hisse ile dini nikah kýyýn ama resmi nikah kýymayýn.Dini nikahla kadýný boþamak kolay ama resmi nikah hem zor hem masraflý olur.
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri