Bugün o kadar alýma raðmen maalesef hissenin gidmemesi için uðraþan yerli speeklerimiz baþarýlý olmuþtur.
Ama kendileri de biliyor ki bir kere malýn bir kýsmýný kaptýrdýlar ve düþürdük ce de , korku salalým derken ellerindeki malýda kaptýrmaya devam ediyorlar korkan kendileri oluyor.
Süre kýsaldý bilanço 10.08 de gelmesi bekleniyor.Yani bu kadar açgözlü olmanýn anlamý nedir anlamýyorum.Hem deniz manzaralý hem ucuz olsun olmuyor.
Bugün bist e raðmen çekmesi gereken hareketi çektirmediler Vallahi tekrardan tebrik ederim yerli milli speek imizi.(merrill falan suçlu deðil asýl yabancý býyýklý bu merirll in içinde).1001 kýlýða giriyorlar 1001 takla atýyorlar.O bastýkça ben kendimce takviye girmeye devam ediyorum yorulmadan yýlmadan.Belki svýss kadar güçlü olmasak ta inancýmýz güçlü.
SAYGILAR SEVGÝLER





Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri