Ne yapmaya çalýþýyor bu...
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne yapmaya çalýþýyor bu...
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayat böðle iþte..
GAME OVER..
Diyorki siz satmayýn ben sizi bir süründüreyim de görün gününüzü.
Hiç bir hisseyle evlenmeyeceksin.Biz ne yaptýk niþanlandýk.
Birazcýk flört edelim bakalým birbirimizi ne kadar seveceðiz.
Yarýn umarým 3.75 e kadar gelmez ,bir sonrasý 3.50 (daha öncesi görmesi gereken yer olup göremediði yer)Umarým görmez.
4.15 den takviye girdiðimiz mallar elimizde patladý
Artýk atacak kurþun kalmadý,ben oturup Pembe panter çizgi filimi izleyecem.
Ama hedefim olan 7.50 yi halen koruyorum belki 15 -25 gün sarkabilir hayýrlýsý.
DÝRENÇ,3.97 oldu kýsada günlükte sat veriyor maalesef.Hedefimiz en azýndan 3.97, iyisi pisikolojik seviye 4.00
SAYGILAR SEVGÝLER
niye bantaþ dayýz? Kar eden bir firma borçsuz bir firma. Ýhracat yapan bir firma. Büyüyen, büyümeyi hedefleyen bir firma. Yatýrýmlarýn ve pandeminin olmadýðý dönemlerde kar payý daðýtan bir firma. Bunlar bir kaðýda yatýrým yapmak için yeterli temel nedenler. Ýnsanlar bntas uçacak dediði için burda deðiliz. Ben bu tahtada yatýrýmcý olarak þunu gördüm. Yatýrým yapmak için temel analiz yeterli deðil, etik deðerler ve firmanýn kurumsal yapýsý da çok önemli. O anlamda Bntas yönetim kurulunu çok samimi ve yeterli bulmadýðýmý da itiraf etmeliyim. Orta vadeli hedefime ulaþtýktan sonra böyle bir kaðýdý taþýmayý düþünmem. Bu düþüncem yeni deðil, düþüþle de alakalý deðil. Ancak borsa %1 düþerken benim hissem %4 düþerse, bunu tekrarlarsa onu sorgularým. Sene 2006 olmalý. Egser deyim. Fiyat 3.80.. Borsa hergün düþüyor. O zamanlar öðleden önce bir taban, öðleden sonra bir taban. Günlük kayýp yüzde yirmi. Devre kesici de yokyanýlmýyorsam 3,80 lik Egser 0.500 Kr kadar düþmüþtü. Yani daha kötülerini de gördük. Borsa bu... Risk herzaman var. Ama yukarýdaki þartlarýn varlýðý bu riskleri minimize eder. Ey patronlar kaðýdýnýza sahip çýkýn. Hakkaniyete ve kurumsallýða deðer verin, sahip çýkýn. Yoksa Bandýrma çýkýþýnda teneke ve türevleri i üretmekten ileriye gidemezsiniz. Benim adým hýdýr son söz olarak söyleyeceklerim budur. Selametle...
3.72 1. dibi gördük umarým þimdide 3.97 yi görürüz ve en azýndan oradan kapatýrýz.20 GÜNLÜK ORTALAMASI DA TAMDA ORADA.
Þu an 3.80
SAYGILAR SEVGÝLER
4 saat likte sýrasýyla dirençler 3.83--3.97--4.08
destekler 3.68--3.88--4.01
trend ------------------ 3.98 de kanala girer---4.30 de bir üst kanala geçer.4.65 bir üste çýkar.
trend aþþaðý yönlü ------3.19 deðerse hacimli þekilde kesin stop dönüþü yok.Diðer durak 2.80.
Kýsacasý 3.68 e kadar deðebilir,ama 3.83 den yukarý kapamasý lazým.3.97 den yukarý kapatýrsa süper olur.
SAYGILAR SEVGÝLER.
KENDÝ kiþisel grafik yorumumdur her zaman temel ve teknik analiz birlikte iþler.Bana göre teknik bu ama temel ne olur o ayrý mesele.Yatýrým tavsiyesi olarak algýlamayýn lütfen.
Kar beklentisi var. Hisse çok hýzlý toplanýp toparlayabilir.
1-10 Temmuz arasý yabancý payý ile ilgili bilgi sahibi olan paylaþabilir mi? Teþekkürler...
credit svýss 1.720 mil.
yatýrým finans 1780 mil.
cýtý bnk de toplam lot 4 milon 370 bin lot %9.61 oranla iþbankasýn dan sonra en büyük orana sahip.
Yer Ýmleri