þu görünümüyle haftalýk sat vermiþ.. gerçekten hedefinize yakýn yerlerden çýkmanýzý temenni ederim. sonuçta para kolay kazanýlmýyor..
bol kazançlar..
Altýn yükseliyor altýn üretip satan firma düþüyor. Çivisi çýkmýþ derler ya... Maalesef bu durumdayýz. X firmasý z bankasýndan 50 milyon TL kgf kredisi alýyor.bedava kredi. 300 küsudan altýn alýyor. Þimdi. 1 800 000 TL artýda. Dünya kadar örnek var. Kgf almayan mý var. Sebepsiz zenginleþme. Kaynak aktarýmý. Merkez bankasý baþkanýnýn deðiþtirilmesi... Damattan bakan, emirerinden mb baþkaný yaparsan tablo budur. Bizim itirazýmýz budur. Ekonomi gereði gibi sevk ve idare edilmiyor.
Þu an Bantaþ ýn önünden geçiyorum. Týrlara TENEKE'ler yükleniyor. Sýkýntý yok![]()
Maalesef bugün 3.36 ile açýlýþ yaptý.Ve 3.59 transit geçerek satýþ fýrsatý bile vermedi.(ve satamadýk tabiki)Ve malumunuz tabana kadar gitti ve tabanda 180 bin lot iþlem oldu.100 günlük ortalamasý 3.47 den geçiyor.TREND çizgisi 3.72 den geçiyor.
Umudumuz ve dileðimiz en kötü ihtimalle grafiklere uyum saðlýyabilmesi yani en kötüsü 3.47 kapamasý.
Benim hedefim malum ekime kadar 7.50 olmasý dileðiyle.Giden gider kalan saðlar bizimdir.
Daha öncede dediðim gibi bilançoyu hiç ama hiç beðenmemiþtim ve bist in de gazabý ile düþerken destek ve direnç dinlemedi.Ana destek olarak ta 3.20 yi gösterebiliriz.
SAYGILAR SEVGÝLER
ENDEX in tekrar pozitif e dönmesi sonucu bütün hisselerin de pozitife dönmesi herkez in yüreðine su serpti.
Teknik olarak 100 günlük ortalamasý nýn (3.47) üzerinde kapamasý iyi oldu.Trend çizgisi 3.72 geçiyordu .3.73 deðmesine raðmen orada tutunamayýp 3.63 den kapadý.Çoðu taban olan hisseler endexle birlikte +2 ,+3 oldu hatta tavana gidenler oldu.Bu uyuz eþþek te utanmazsa eksi kapatacaktý.
Takaslara bakýyorum hep yapý kredi hep yapý kredi.Yani suçlu olan tek kurum diyebilirim.Bir gün alýma geçecek ama bakalým ne zaman.Þu günlerde en az 4.80-5.50 lerde olmasý gerekirken 3.60 lara çýktý diye neredeyse sevineceðiz.
Bugün elim tetikte idi 3.59 dan satacaktým onada müsade etmeden 3.36 ya geldi....
Neyse ekime az kaldý ondan sonra tamamen çýkacam ve baþka denizlerde baþka balýk bakacam...
Ýyi hafta sonu dileklerim ile saðlýcaklý kalýn.
SAYGILAR SEVGÝLER...
Selamın Aleyküm 20 k ile aranıza katıldim
Yer Ýmleri