Bntaþ grafik çok sýkýþtý aþaðý ya da yukarý bu hafta kararýný verecek gibi
Ytd
Bntaþ grafik çok sýkýþtý aþaðý ya da yukarý bu hafta kararýný verecek gibi
Ytd
Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
16.07.2020
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
SPK'nýn Özel Durumlar Tebliði'nin (II-15.1) 23.maddesinin 7.fýkrasý gereði bilgilendirme amacýyla yapýlan açýklamadýr.
Þirketimizin 16.07.2020 Tarih ve 2020/020 nolu yönetim kararýna istinaden; sürdürülebilir büyümesinin devamý, ambalaj sektörü içinde ki artan pazar payýnýn sürdürülebilmesi, yeni istihdam sahalarýnýn açýlmasý, ülkemiz ekonomisinin büyüme hedefleri doðrultusunda Bantaþ'ý geleceðe taþýyacak 2020-2025 vizyonu doðrultusunda yatýrýmlarýn planlanmasý veya gerçekleþtirilmesi düþüncesiyle;
Ofset tesislerimizin kapasitesinin artýrýlmasý amacýyla gerekli altyapý ve inþaat faaliyetlerinin yapýlmasý yanýnda yeni bir lak hattý alýnarak baský kapasitesinin artýrýlmasý, kutu tesislerinde tam otomatik kapak hattý ve eklerinin alýnmasý, baský maliyetlerimizin azaltýlmasý amacý ile kendi kesim hattýmýzýn kurulmasý, üretim yerleri çeþitlendirme konusunda fizibilite çalýþmalarýnýn yapýlmasý, ürün çeþitlendirme konularýnda üretim ve pazar olanaklarýnýn araþtýrýlmasý, projelendirilmesi; Ýlgili yatýrýmlar için gerekli finansmanýn karþýlanmasý amacý ile þirketin mevcut özkaynaklarý yanýnda alternatif finansal kaynaklarýn araþtýrýlmasý ve Yönetim Kurulunun onayýna sunulmasý.
Yatýrýmlar ile ilgili özellikle yerli firmalarýn aðýrlýkta olmasýna önem verilerek yerli ve yurt dýþý firmalardan teklif alýnmasý, alýnan teklifler ve görüþmelerin verdiði bilgiler çerçevesinde yönetim usullerine göre, Yönetim Kurulu'na bilgi vermek þartýyla sonuca erdirilmesi; bu konular ile ilgili resmi ve özel kurumlarda her türlü çalýþma, müracaat ve iþlemlere baþlanýlmasý ve Yönetim Kurulu'na bilgi verilmek þartýyla sonuçlandýrýlmasý için Yönetim Kurulu Baþkanýmýz Sayýn Adnan ERDAN'a yetki verilmesine karar verilmiþti;
Bu çerçevede üretim için gerekli muhtelif kalýplar yaptýrýlmakta olup kalýp tutarý 270.000 TL'dir. Yapýlmakta olan yatýrýmlara istinaden inþaat kýsmý için devam eden harcamalar yaklaþýk olarak 1.000.000 TL'dir. Bu kalemde öngörülen harcama tutarý 3.500.000 TL dir. Yatýrýmlar kapsamýnda trafo, kompresör ve tesisat ile ilgili harcamalar 1.050.000 TL olmuþtur.
Yatýrým listemizde bulunan makinelerden 5.000.000 TL tutarýnda kapak hattý ve Eco 60 delme hattý sipariþleri verilmiþ olup üretici firma tarafýndan makinelerin üretimine baþlanmýþtýr.
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu
Arkadaþlar bedelli ,tarihi ne zaman belli olabilir.
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açýklama çok samimi olmuþ.. Çoðu þirket bu kadar harcama küçük diye bilgilendirme bile yapmýyor.. Þeffaflýk güzeldir.
ekimin sonunda bolu nasýl oluyor bilgisi olan var mý?
Bilim ve sanat, itibar görmediði toplumlarý terkeder. ( Ýbn-i Sina )
Yani MUTANT dostum... 14 mü olacak diyorsun....?
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun süredir yatayda giden Bntas bugün küçük de olsa bir tepki verdi.Oda diðer ambalaj lara karþý ayýp olmazsýn diye herhalde.
Bende uzun süredir yatayda bekliyordum bugün biraz alým yaptým eskilerine ilaveten.Bedelli davasýna gelirsek muhtemelen en geç cuma kapanýþta bir haber geleceðini umuyorum.Ve bedellinin parasýný bir kenara koydum bekliyorum,hayýrlýsý..
Bntas sýkýþtý patlayacak demiyorum çünkü en az 3 kere sýkýþtý ve patlayamadý.Hisseler de þöðle bir gerçek var eðer hisse batacak yada çok borcu varsa speek ler patronlar borcu kapamak için 5 para etmez hisseleri yükselttikçe yükseltiyorlar ve þirketten yapamadýklarý karlarý küçük yatýrýmcýlarý avlayarak günü ve þirketi kurtarýyorlar.Küçük hissedarlarýn bir kýsmý eðer trenden erken inerlerse kar yapýyor..
Kar yapan kasada parasý olan nice þirket bir türlü ilerleyemiyor niye çünkü patronun paraya ihtiyacý yok daha önceden yukardan sattýðý hissesini ucuza nasýl geri koyarým telaþýnda..
Yani iki ucu pislenmiþ býçak.Nereden tutsanýz ya eliniz kesilir ya pislenir.Nacizane tavsiyem býçak çýkarkende düþerkende sürekli alýp birakmak daha çok tahribat yaratýr.YA alacaksýnýz ve ne olursa olsun býrakmayacaksýnýz ya satacaksýnýz az çýktý diye geri almayacaksýnýz tezgaha gelirsiniz...
Ben daha öncede belirttiðim gibi hedef fiyatým 7.50 ve hedef tarihim ekim ortasý gibi.Olur olmaz bakacaðýz belki az kar yaparým o olur ama faizden çok daha fazla kazandýðým veya kazanacaðým kesin ve kesin.AZÝM AZÝM SABIR SABIR.
Ne derler kýsacýlar speek uzuncular yatýrýmcý,
borsayý acemiler açar ustalar kapatýr.
Tabiki kýsa vade hisselerimiz de olacak ama ve ama uzun vadeli hisseler %80 kýsalar % 20 olmalý bence.Yani % 20 ile trade edilmeli yada ben öðle yapýyorum.25 senedir çok az maðdur oldum genelde paramý kazandým. Ve heyecanýmý yaptým
Bilmem anlatabildim mi !!
SAYGILAR SEVGÝLER
Yer Ýmleri