Tavana 4 kademe ve toplamda 1.200 K civarý mal var. Bakalým ne yapacak pala.
Tavana 4 kademe ve toplamda 1.200 K civarý mal var. Bakalým ne yapacak pala.
Su akar yataðýný bulur...
Yazdýklarým beni baðlar, asla yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðildir.
Ve tavan. Þuan 1020 K alýcý tavanda. Bugün tekrar bozmaz tavaný diye ümit ediyorum.
Su akar yataðýný bulur...
Yazdýklarým beni baðlar, asla yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðildir.
Þaþýrtmaya devam[emoji4]
Is ak vakýf garanti oyak halk ziraat osmanlý
Yapý
Benim eski hisse de bunlar vardý.
Baþka pek aracý kurum kalmadý ama.
Bizlerde bunlardan biriyle yapýyoruz gerci.
Nedense tahta yapan bana da deðiþti gibi geliyor. Çok sert bu[emoji4]
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
SM-A107F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avatarýscharif07 scharif07 þu an forumda
Kýdemli Üye
Duhul
Feb 2017
Ýkamet
ANTALYA
Gönderi
672
Söðle diyeyim öncelikle dollar bazlý tarihi zirvesi 1.51 cent * 6.80.tl = 10 tl. Fibonaci seviyesinin maksimum seviyesi de 1.26 cent buradan %10 hata payý düþerek 1.260-1.26=1.134 cent.*6.80=7.70 e denk geliyor.
Süre olarak ekim ayý düþünmem de þöyle ki ; Halka arzdan beridir ekim aylarý sonu hep dip seviyesi olmuþ ve kasým ayýnda bir canlanma meydana gelmiþ.Ve mart þubat aylarýnda da maksimum seviyeye çýkmýþ. Corona kayýp lý bir süre olarak ta 1 çeyrek(3-4 ay) süreyi mart þubat ayýndan çýktým ve sonuç ekim ayý ný iþaret etti bana.Biraz karýþýk anlatmýþ olabilirim ama dilimin döndüðünce sade þekilde anlatmaya çalýþtýmTabiki ambalaj sektörünün canlanmasý,yaptýklarý yeni tesis den yapacaklarý gelir,Bulgaristan a ve Irak a yaptýklarý ihracat(haziran sonu gibi hýzlanacaktýr muhtemelen).Ve bir ara yabancý ortak arayýþý nýn belki tekrar dile gelmesi ihtimali...
Genel olarak zaten ithalat ve ihracatta kýsmi yapýlsada corona nýn etkisinin iyice hafiflemesi ile beraber her sektörün aþýrý ivmelenmesini beklemek doðru olur bence.Buna müteakip iþlerinde hýzlanmasý beklentim doðrultusun da.
Benim senaryom bu þekilde.
SAYGILAR SEVGÝLER.
ÝYÝYKÝ ÝNSANLARIN KENDÝ AKILLARI VAR DÜÞ
Yer Ýmleri