Dün akþam gelen KAP haberi,
"Þirketimiz 07.12.2020 Tarih ve 2020/35'no lu yönetim kurulu kararý ile
1. Yönetim Kurulumuz aþaðýda bilgileri bulunan;
A. Balýkesir ili, Bandýrma Ýlçesi, Bezirci mahellesi , 101 ada, 6 parsel,
B. Balýkesir ili, Bandýrma Ýlçesi, 600 evler mahallesi, 2486 ada,1 parsel,
C. Balýkesir ili, Bandýrma Ýlçesi, Ömerköy mahallesi, 133 ada 1 parselde bulunan gayrimenkuller,
D. Balýkesir ili, Bandýrma Ýlçesi, Ömerköy mahallesi, 133 ada 2 parselde bulunan gayrimenkuller,
E. Balýkesir ili, Bandýrma Ýlçesi, Ömerköy mahallesi 124 ada , 1 parselde bulunan gayrimenkuller'in
piyasa rayiç deðerinin tespitini kapsayan "Deðerleme / Ekspertiz Raporunun" hazýrlanmasý amacý ile Mansuroðlu Mah. 286 Sokak No:35 7/18 Bayraklý Ýzmir adresinde bulunan Rota Taþýnmaz Deðerleme ve Danýþmanlýk A.Þ. Ýle 07.12.2020 Tarih ve SPK-1001002 numaralý sözleþmenin imzalanmasýna,
F. Balýkesir Asfaltý 8. km. Bandýrma adresindeki kutu fabrikasýnda bulunan makine-tesis-demirbaþ ve taþýt araçlarý,
G. 600 Evler Mh. Örnek Sanayi Sitesi Bandýrma adresindeki metal ofset baský fabrikasýnda bulunan makine-tesis-demirbaþ ve taþýt araçlarý'nýn piyasa rayiç deðerinin tespitini kapsayan "Deðerleme / Ekspertiz Raporunun" hazýrlanmasý amacý ile Kozyataðý Mah. Bayar Cad. Demirkaya Ýþ Merkezi No:97/21 Kadýköy/Ýstanbul adresinde muhkim Aden Gayrimenkul Deðerleme ve Danýþmanlýk A.Þ. ile 07.12.2020 tarih ve 2020/A184 numaralý sözleþmenin imzalanmasýna,
Yeniden deðerleme yapýlan kalemlerin 31.12.2020 yýl sonu mali tablolarýnda güncel deðerleri ile yer almasýna.
katýlanlarýn oy birliði ile karar verilmiþtir. "
Yatýrým tavsiyesi deðildir, olamaz...
Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, yetkili kuruluþlar tarafýndan kiþilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alýnarak kiþiye özel sunulmaktadýr. Yatýrýmcýnýn mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/892125
09.12.2020 tarihinden itibaren hak kullanýmý iþlemleri baþlýyor mu ne?
Yatýrým tavsiyesi deðildir, olamaz...
Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, yetkili kuruluþlar tarafýndan kiþilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alýnarak kiþiye özel sunulmaktadýr. Yatýrýmcýnýn mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.
Cümleten hayýrlý akþamlar deðerli ortaklar. Yarýnki bedelli için. Bilen birisi detaylý anlatým yapabilir mi. Benim diyelim 1000 lot var. Bana 250 lot verecek bende para olarak 375 TL verecem. Buraya kadar biliyorum. Ama sonrasý için rüçhan 79 kuruþtan açýlacak. Artacak yada azalacak diyorlar. Bu artma azalma meselesini bilen yazabilir mi. Teþekkürler iyi akþamlar
FIG-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rüçhan Hakký Referans Fiyatý ne anlama geliyor?
yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.
Bedelli hakkinda en basit seyi bilmeden borsaya yatirim yapmanizi kiniyorum.PZara giderken 1 kg salataligi en ucuze almak icin caba sarfediyorsunuz hisse alirken borsanin ne oldugunu ogrenmiyorsunuz.
Bu hissede o kadar ky var ki gunlerdir basmalarinin sebebi de bu mallarin is bilmez ky ye verilmesidir.
Ne kadar para yatýracaðýmý filan biliyorum. Sadece rüçhan 79 kuruþtan açýlmasý artmasý azalmasý olayýný bilmiyordum. Çok teþekkür eder. Ýyi akþamlar dilerimFIG-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri