Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
13,09 10% 10,44 Mn 13,09 / 13,09
30,16 9.99% 1,82 Mr 28,14 / 30,16
21,46 9.99% 912,36 Mn 20,00 / 21,46
25,32 9.99% 61,50 Mn 22,70 / 25,32
136,70 9.98% 209,85 Mn 127,20 / 136,70
1.053,00 -10% 4,11 Mn 1.053,00 / 1.053,00
14,60 -9.99% 976,19 Mn 14,60 / 17,35
13,35 -9.98% 36,69 Mn 13,35 / 13,35
12,48 -9.96% 400,92 Mn 12,48 / 12,79
3,33 -8.52% 225,91 Mn 3,29 / 3,49
308,75 -1.83% 13,00 Mr 305,25 / 311,50
3,14 -1.88% 9,97 Mr 3,08 / 3,22
279,50 5.87% 9,81 Mr 260,00 / 280,75
420,75 -1.12% 8,27 Mr 418,25 / 431,00
118,00 -2.72% 7,63 Mr 114,00 / 125,10
19,01 2.15% 515,58 Mn 18,36 / 19,05
73,70 0% 6,11 Mr 72,85 / 74,05
279,50 5.87% 9,81 Mr 260,00 / 280,75
742,50 2.13% 2,84 Mr 720,50 / 743,50
95,85 -1.34% 448,59 Mn 94,25 / 96,75
111,80 -0.45% 180,37 Mn 111,20 / 112,40
31,46 1.75% 90,05 Mn 30,10 / 31,66
10,55 3.23% 518,06 Mn 10,12 / 10,70
82,00 -1.38% 337,92 Mn 81,65 / 83,75

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 535/818 ÝlkÝlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon
Arama sonucu : 6544 madde; 4,273 - 4,280 arasý.

Konu: BNTAS - Bantaþ Bandýrma Ambalaj

1. Diðer ortaklarýn (%42) taþýn altýna elini koymalarý, diðer ifade ile þirketletine güvenmeleri gerçekten önemli.

Teþekkürler.
    Saygýlar.
     Alýntý Originally Posted by thejackalav. Yazýyý Oku
    Dostum, Rüçhan ile çarpandan dolayý bu tip hateketler birkaç gün devam edecektir...sert yukarý, sert aþaðý þeklinde ....
    Ancak matjlar çok geniþ olmayacaktýr.
    Yeniden deðerleme ve bedelli sermaye artýrýmý önemli bir durum.
    Yakýnda tahtaya pozitif olarak yansýyacaktýr.
    Nedeni ise. Yeniden deðerleme þirket üzerinde öz sermayeyi arttýracak ve pdd nýn düþmesine neden olacaktýr.
    Bedelli sermaye arttýrýrým ý ise þirkete yeni bir nakit akýþý saðlayacaktýr , Ve bu hem biz paydaþlar (%58 ) hem de diðer ortaklar (%42) taþýn altýna elini koyduðunun göstergesidir.
    2020 yýlýnda bedelli ve bedelsiz sermaye arttýrýrým ý yapan þirketlerin önümüzdeki dönemde ön plana çýkacaðý unutulmamalý.
    Dikkat ile takip edilmesi gereken bir tahta olma yolunda ilerlediðini düþünüyorum.
    Saygýlar

craps, pawnstar, svilengrad
    SM-N975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Öncelikle þunu belirtmeliyim ki Bntas bizi uzun süredir üzüyor.
    Þimdi biz neden yükselemiyoruz? diyoruz ya .. Düþünüyorum düþünüyorum kendimce þöyle bir sonuca varýyorum. Ekim ayýnda 6 kiþi hakkýnda çýkan 6 aylýk iþlem yapma yasaðý ile bir baðlantýsý olduðunu düþünüyorum. Þimdi bazýlarýnýn þöyle dediðini duyar oluyorum ,aksine onlardan sonra hisse yükselmeye baþladý. Bende hayýr baþlamadý diyorum çünkü, Ekimin baþýnda bist100 de ralli baþladý ve 21 ekime kadar sürdü. O sýra zaten yükselmeyen hisse yoktu rakipleri ondan daha çok yükselip 21 ekimden sonrada sert düþüþlere maruz kalmadýlar. Grafik dedik temel dedik teknik dedik bedelli dedik kar dedik hepsi var. Peki olmayan ne var acaba.
    1. 2017 VE 2018 deki sert çýkýþlar ve ardýndan sert düþüþler büyük bir yatýrýmcý kitlesini küstürmüþ ve yapýlan açýklamalarýn arkasýnda durmayarak yönetimde güveni zedelemiþtir. Adý 2018 de manipülasyona karýþan Bntas sonrasýnda kar da ki azalýþ ve %100 bedelli artýrýmý artýk (yatýrým amaçlý da olsa) insanlarý tamamen hisseden soðutmuþtu.
    2.Daha kendini bu 1. maddelerdeki sorunlardan kendini tam aklamýþken 6 kiþiye gelen iþlem yasaðý ,tekrar gözler Bntas a çevrilmiþ pür dikkat her yatýrýmcý takibe almýþ ve gelen bilançolarla ve kasada ki nakit paraya bakarak Evet yatýrým yapýlmasý gereken þirketi bulduk diye herkes adým adým yatýrým yapmaya baþladý. Ve bu arada Aðustosta alýnan %25 lik (aslýnda %37.5 lik) bedelli kararý (Bence çok gereksiz bir karar parasý olduðu halde bedelli)Ýnsanlarý düþündürmeye sevk etti. Ama sanýrým herkes in unuttuðu bir þey vardý (bende dahil)Her hissenin bir speek i vardýr yada bekçisi diyelim. Acaba iþlem yasaklarýndan sonra hiçbir speek bu hisseye yaklaþmadý ,yaklaþanda tam bir vur kaç taktiði(speek) mi uyguladý . of off.!
    Sonuç olarak, Benim gördüðüm çoðunluðu küçük yatýrýmcýnýn elinde olan bir hisse çobaný olmayan koyunlar gibidir. Eðer bir hissenin çobaný yoksa sürü daðýlýr kurtlara meydan doðar ve koyunlar tek tek telef olur. Nihayetinde kazanan kurt ta deðil koyunda deðildir, çünkü koyun canýndan olmuþ (yönetim de mal-hisse sahibi de ) malýndan olmuþ deðer kaybetmiþ. Kazanan kurt ta deðil çünkü kurtlarýn yiyeceði koyun 1 veya 2 dir ama aç kurt bütün sürüyü telef eder sonrasýný düþünmez.(Gelen speek aldýðý kar la kalmayýp yaptýðý yýkýcý baský sonucu grafiklerde alt üs olmuþ güven iyi ce yok olmuþtur).Yani diyeceðim o ki .Her hissenin bir çobaný olmalý tamam çoban koyunu saðacak yününü alacak ama sürüyü de besleyecek. Aç býrakmayacak kurt lara yem yapmayacak.
    BU BÝR DUYURUDUR
    Eyyy SPEEK kardeþler BNTAS a acil bir spek lazým etimizden sütümüzden yünümüzden yararlanýn ama nesil imiz in devamý için az da olsa bize de yaþama hakký verin bizimde yavrularýmýz bizimde sýcak bir yuvamýz olsun, olsun ki size en verimli þekilde yine et,süt ve yün verelim. Belki tek tek yumurta veriyoruz ama hep veriyoruz.
    ALLAH ýn izni ile Pazartesi çok güzel bir açýlýþ yaparýz ve devamý gelir.
    Nitekim gerçekte de unutmamamýz gereken detay var kar deseniz kar var para deseniz para var ileriye dönük yatýrým var(maliyet düþürücü yatýrýmdýr)Batýk bir durum ve borç yok. Uyurken huzurla uyuyabiliriz. Bütün arkadaþlara sabýr sabýr sabýr diyorum hedefim kasýmda noktalamaktý ama bazý nedenler den dolayý Mart ortasý veya sonu olarak güncelliyorum.
    Bugün yazma sebebim esasýnda ayýn 12.12 olmasý son 5 senelik grafiklere bakarsanýz anlarsýnýz. Çýkýþýn baþlangýcý bu tarih olmuþ. Buraya grafik atamadým ama TWÝTTER hesabýmdan görebilirsiniz @scharif071 dollar bazlý.
    SAYGILAR SEVGÝLER

3. Usta kalemine saðlýk..senin olduðun gemide yolculuða devam..saygýlar

4.  Alýntý Originally Posted by scharif07 Yazýyý Oku
    Þimdi biz neden yükselemiyoruz? diyoruz ya .. Düþünüyorum düþünüyorum kendimce þöyle bir sonuca varýyorum. Ekim ayýnda 6 kiþi hakkýnda çýkan 6 aylýk iþlem yapma yasaðý ile bir baðlantýsý olduðunu düþünüyorum. Þimdi bazýlarýnýn þöyle dediðini duyar oluyorum ,aksine onlardan sonra hisse yükselmeye baþladý. Bende hayýr baþlamadý diyorum çünkü, Ekimin baþýnda bist100 de ralli baþladý ve 21 ekime kadar sürdü. O sýra zaten yükselmeyen hisse yoktu rakipleri ondan daha çok yükselip 21 ekimden sonrada sert düþüþlere maruz kalmadýlar. Grafik dedik temel dedik teknik dedik bedelli dedik kar dedik hepsi var. Peki olmayan ne var acaba.
    1. 2017 VE 2018 deki sert çýkýþlar ve ardýndan sert düþüþler büyük bir yatýrýmcý kitlesini küstürmüþ ve yapýlan açýklamalarýn arkasýnda durmayarak yönetimde güveni zedelemiþtir. Adý 2018 de manipülasyona karýþan Bntas sonrasýnda kar da ki azalýþ ve %100 bedelli artýrýmý artýk (yatýrým amaçlý da olsa) insanlarý tamamen hisseden soðutmuþtu.
    2.Daha kendini bu 1. maddelerdeki sorunlardan kendini tam aklamýþken 6 kiþiye gelen iþlem yasaðý ,tekrar gözler Bntas a çevrilmiþ pür dikkat her yatýrýmcý takibe almýþ ve gelen bilançolarla ve kasada ki nakit paraya bakarak Evet yatýrým yapýlmasý gereken þirketi bulduk diye herkes adým adým yatýrým yapmaya baþladý. Ve bu arada Aðustosta alýnan %25 lik (aslýnda %37.5 lik) bedelli kararý (Bence çok gereksiz bir karar parasý olduðu halde bedelli)Ýnsanlarý düþündürmeye sevk etti. Ama sanýrým herkes in unuttuðu bir þey vardý (bende dahil)Her hissenin bir speek i vardýr yada bekçisi diyelim. Acaba iþlem yasaklarýndan sonra hiçbir speek bu hisseye yaklaþmadý ,yaklaþanda tam bir vur kaç taktiði(speek) mi uyguladý . of off.!
    Sonuç olarak, Benim gördüðüm çoðunluðu küçük yatýrýmcýnýn elinde olan bir hisse çobaný olmayan koyunlar gibidir. Eðer bir hissenin çobaný yoksa sürü daðýlýr kurtlara meydan doðar ve koyunlar tek tek telef olur. Nihayetinde kazanan kurt ta deðil koyunda deðildir, çünkü koyun canýndan olmuþ (yönetim de mal-hisse sahibi de ) malýndan olmuþ deðer kaybetmiþ. Kazanan kurt ta deðil çünkü kurtlarýn yiyeceði koyun 1 veya 2 dir ama aç kurt bütün sürüyü telef eder sonrasýný düþünmez.(Gelen speek aldýðý kar la kalmayýp yaptýðý yýkýcý baský sonucu grafiklerde alt üs olmuþ güven iyi ce yok olmuþtur).Yani diyeceðim o ki .Her hissenin bir çobaný olmalý tamam çoban koyunu saðacak yününü alacak ama sürüyü de besleyecek. Aç býrakmayacak kurt lara yem yapmayacak.
    BU BÝR DUYURUDUR
    Eyyy SPEEK kardeþler BNTAS a acil bir spek lazým etimizden sütümüzden yünümüzden yararlanýn ama nesil imiz in devamý için az da olsa bize de yaþama hakký verin bizimde yavrularýmýz bizimde sýcak bir yuvamýz olsun, olsun ki size en verimli þekilde yine et,süt ve yün verelim. Belki tek tek yumurta veriyoruz ama hep veriyoruz.
    Nitekim gerçekte de unutmamamýz gereken detay var kar deseniz kar var para deseniz para var ileriye dönük yatýrým var(maliyet düþürücü yatýrýmdýr)Batýk bir durum ve borç yok. Uyurken huzurla uyuyabiliriz. Bütün arkadaþlara sabýr sabýr sabýr diyorum hedefim kasýmda noktalamaktý ama bazý nedenler den dolayý Mart ortasý veya sonu olarak güncelliyorum.
    Bugün yazma sebebim esasýnda ayýn 12.12 olmasý son 5 senelik grafiklere bakarsanýz anlarsýnýz. Çýkýþýn baþlangýcý bu tarih olmuþ. Buraya grafik atamadým ama TWÝTTER hesabýmdan görebilirsiniz @scharif071 dollar bazlý.
    SAYGILAR SEVGÝLER
    Gecenin en karanlýk aný tan vaktidir...bütün varyeteler o an döner , ama 5 dakika sonra güneþ doðar.
    Belli ki yatýrýmcýsýnýz.. bir oluþum baþlayacak.
    Saygýlar

craps, pawnstar, svilengrad
    hakuna matara....memento mori.

5.  Alýntý Originally Posted by scharif07 Yazýyý Oku
    BU BÝR DUYURUDUR
    SAYGILAR SEVGÝLER
    Þirketin mali verilerine inanýp yatýrým yapanlarýn sesi olmuþsunuz. Ýmzamý atýyorum. Sayýn baþkan Adnan Adan lütfen yatýrýmcýna sahip çýk. Beraber yürüyelim, beraber büyüyelim.

6. Ustalarýn yazýlarýný peþpeþe görmek güzel.

7. Yeniden deðerlemenin hangi amaçla yapýlmýþ olabileceðine kafa yorarken az önce twetterda @alpago_fatih beyin bir deðerlendirmesine rastladým. Paylaþmak isterim.

Þöyleki ;

Þirket 02.12.2016'da yeniden deðerleme kararý alýp KAP aracýlýðý ile duyurmuþ. Ardýndan 30.01.2017'de bedelsiz sermaye artýrýmýna gidilmiþ.

Hesap sahibi, bu kez de ayný olabileceðini, yeniden deðerlemeden kaynaklanacak deðer artýþýnýn sermayeye eklenip bedelsiz sermaye artýþýna gidilebileceðini öngörmekte.

Olabilir.

Hoþ bedelsiz vermese de Sn.thejackkalav'ýn dediði gibi en azýndan pddd oranýný düþürecek.

SM-N975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

PDDD sinin düþmesi ilgiyi zaten otomatik men artýrýr. Bedelsiz iþi ise bilanço dan sonraya kalýr olursa tabii. Ayrýca daha önce bu yeniden deðerlendirme iþini dillendirmiþtim þöyle ki .Bu deðerlendirme zamaný çok ustaca seçilmiþ çünkü hissenin sert þekilde düþtüðü günün akþamýna gelmiþti. Burada ben kendimce þu sonuca vardým diyebilirim. Nihayetinde dolaþýmda ki hisselere müdahale etme þansý olmayan patron un sahip siz(speek siz) hissenin bir durduraný olmayýnca çýkacak bedelliden gelecek paranýn da azalma ihtimali çoðalýr.Bu sebep siz düþüþün bir nebze önüne geçme cabasý olarak gördüm ben. Aslýnda patronun iyi niyeti olarak algýladým.Belki etkisi çok olmadý ama haftaya süpriz bir þekilde bir açýklama gelirse ,yeniden deðerlendirme ile ilgili iþte o zaman dediðim tarihlerde yine start ýný vermiþ olur.12.12
    saygýlar sevgiler

Sayfa 535/818 ÝlkÝlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •