Henüz kesmedi
Istedikleri zaman kessinler.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
SM-A107F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Henüz kesmedi
Istedikleri zaman kessinler.
Dikkatler pkart ve gedzaya yönelmiþken aradan bantas siyrilabilecek mi bakalim[emoji4]
En kötü az biraz daha hamallýk yaparýz
K kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Bedelsiz yakýnda....
Ortalamalar da normale döndü.
Yarýn henüz deðil diyebilirler. Bank of aldýklarýný vererek.
Ama teknik iyi.
bedelsiz
güzel bilanço
yatýrým
fk ucuzluðu
sektörel seçicilik
bugün almaya karar verdim .
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
11 mayýstaki açýklamaya bir ilave yapmýþlar Cumartesi sabahý.
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Özet Bilgi
SPK'nýn Özel Durumlar Tebliði'nin (II-15.1) 23.maddesinin 7.fýkrasý gereði bilgilendirme amacýyla yapýlan açýklamadýr.
Ýlgili Þirketler
[]
Ýlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
11.05.2021
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
SPK'nýn Özel Durumlar Tebliði'nin (II-15.1) 23.maddesinin 7.fýkrasý gereði bilgilendirme amacýyla yapýlan açýklamadýr.
Þirketimizin 16.07.2020 Tarih ve 2020/020 nolu yönetim kararýna istinaden; sürdürülebilir büyümesinin devamý, ambalaj sektörü içinde ki artan pazar payýnýn sürdürülebilmesi, yeni istihdam sahalarýnýn açýlmasý, ülkemiz ekonomisinin büyüme hedefleri doðrultusunda Bantaþ'ý geleceðe taþýyacak 2020-2025 vizyonu doðrultusunda yatýrýmlarýn planlanmasý veya gerçekleþtirilmesi düþüncesiyle;
Ofset tesislerimizin kapasitesinin artýrýlmasý amacýyla gerekli altyapý ve inþaat faaliyetlerinin yapýlmasý yanýnda yeni bir lak hattý alýnarak baský kapasitesinin artýrýlmasý, kutu tesislerinde tam otomatik kapak hattý ve eklerinin alýnmasý, baský maliyetlerimizin azaltýlmasý amacý ile kendi kesim hattýmýzýn kurulmasý, üretim yerleri çeþitlendirme konusunda fizibilite çalýþmalarýnýn yapýlmasý, ürün çeþitlendirme konularýnda üretim ve pazar olanaklarýnýn araþtýrýlmasý, projelendirilmesi; Ýlgili yatýrýmlar için gerekli finansmanýn karþýlanmasý amacý ile þirketin mevcut özkaynaklarý yanýnda alternatif finansal kaynaklarýn araþtýrýlmasý ve Yönetim Kurulunun onayýna sunulmasý.
Yatýrýmlar ile ilgili özellikle yerli firmalarýn aðýrlýkta olmasýna önem verilerek yerli ve yurt dýþý firmalardan teklif alýnmasý, alýnan teklifler ve görüþmelerin verdiði bilgiler çerçevesinde yönetim usullerine göre, Yönetim Kurulu'na bilgi vermek þartýyla sonuca erdirilmesi; bu konular ile ilgili resmi ve özel kurumlarda her türlü çalýþma, müracaat ve iþlemlere baþlanýlmasý ve Yönetim Kurulu'na bilgi verilmek þartýyla sonuçlandýrýlmasý için Yönetim Kurulu Baþkanýmýz Sayýn Adnan ERDAN'a yetki verilmesine karar verilmiþti;
Bu kapsamda yapýlan çalýþmalar;
Batý Makine' ye sipariþ edilen otomatik kapak hattý ve otomatik delme makinasý devreye alýnmýþ olup bedeli ödenmiþtir. Sebatier firmasýna verilen otomatik double makas, dikiþ ve toz lak hattý, kurutma fýrýný ve üretim hattýndan oluþan sipariþin 2021 Eylül ayýnda teslim alýnmasý planlanmaktadýr. Makine kalýplarý, demirbaþ vb. alýmlar gerçekleþtirilmiþ. Ayrýca 2 adet forklift, *1 adet trafo, *1 adet kompresör, *1 adet jeneratör, 1 adet otomobil alýnmý gerçekleþtirilmiþtir. Konu ile ilgili olarak toplamda yýl sonuna kadar 23.192.000 TL. tutarýnda makine teçhizat yatýrýmý için anlaþmasý yapýlmýþtýr. 1 adet Kamyon, römork ve kasasý alýnmýþtýr. *Bahsi geçen yatýrýmlarla ilgili olarak Trafo, kompresör ve jeneratör montajlarý tamamlanmýþ olup diðer makine ekipman için altyapý ve montaj aþamasýna hazýrlýk çalýþmalarý devam etmekte Ofset tesislerinin kapasitesini artýrmak amacýyla kurulacak yeni makinalarýn montajý için gerekli çelik konstrüksiyon ek bina inþaatý tamamlanmýþtýr. Ayrýca *Kutu tesislerinde iki üretim tesisinin tek bir çatý altýnda birleþtirilmesi ve kapalý alanýn geniþletilmesi amacýyla gerekli inþaat ruhsatý alýndýðý bilgisi daha önceki bildirimlerimizde kamuoyu ile paylaþýlmýþtý. 11.05.2021 tarihli bildirimimizden sonra ki geliþmeler;
Kutu tesislerinde iki üretim tesisinin birleþtirilmesi amacýyla inþaat baþlamýþ olup, yeni pazarlara açýlma konusunda Ege Bölgesinde faaliyet göstermesi amacýyla 1 satýþ pazarlama uzmaný istihdam edilmiþ ve bir adet araç alýnmýþtýr.
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
Ege bölgesine de açýlmaya karar vermiþler.
Bakab
Gedza
Durdo
Kaplamin
Eminis
Ambalajlar içinde en ucuzu. Ama ucuzluk görüldüðü gibi pek fayda etmiyor.
Herþey fk pd dd demek olmuyor.
Öðrendiðimiz üzere hisselerin kimde olduðu önemli oluyor.
Yer Ýmleri