Bence son silkelemeler bunlar
Seve seve olmazsa si.... Siiiii. Gidecek baþka yolu yookk
Yatýrým tavsiyesi deðildir, þahsi görüþümdür
Bence son silkelemeler bunlar
Seve seve olmazsa si.... Siiiii. Gidecek baþka yolu yookk
Yatýrým tavsiyesi deðildir, þahsi görüþümdür
Yasar usta nin repligiyle beklemeye devam bakalim" bak beyim, sana iki çift lafým var. koskoca adamsýn. paran var, pulun var, herseyin var. binlerce kiþi calýþýyor emrinde. yakýþýr mý sana ekmekle oynamak?...."
Þaka bir yana bezdirdi namissiz, sagim solum bntas aliyor hala, nasil gidecek diye dusunmeden edemiyorum 4-5 arasi yarýsi dökülür gerçi ama tahtacida cimri sanýrým yukaridan dokmek istemiyor. Sosyal medyada bu kadar adi gecen ama bu kadar sessiz bir topikte gormedim. Sonumuz ne olcak du bakalim. tatilde bitti olursa ekime olmazsa kasima diyor terki diyar eyliyorum...
Ýyi bastýlar.. Ortalamadan uzaklaþtý. Tekrar deðmesi lazým ortalamaya
Desteðe deðdi.
Kanal?
Sevdamýz devam
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Bir baþka açýdan.....
( Aslýnda hepsinin çýkýþý ayný yer de.... Havalý olsun diye bir de farklý bakmýþlar herhalde)
Çanak beklentimizin sebebi...
Yaptýklarý ( Kýrmýzý olan ) Yapacaklarýnýn ( Yeþil ) iþaretidir umuduyla bekliyoruz..
Yalnýz sanki 2022 þubat filan çýkýyor gibiNe kadar var ki þurda... Erken de kabul... ( Olaðan üstü bir durum olursa genel anlamda.... çöp tabii)
Fibolar mý ? onu da tahtayý yapan hesaplasýn. Ben amatörüm. O kadar derin bilmiyorum...
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Sosyal medya indikatörü çalýþacak mi? Stop olan ve sovenler baya fazla dönüþ yakin mi bakalým..
Satan var alan da vardýr
Madem inanýyorum
Geçen gün almýþtým.
Bugün de aldým
Aþaðý gelirse biraz daha alýrým.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
SM-A107F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri