Originally Posted by
bidbas
Burda tavsiye yokki YTD yazmaya gerek yok bence

18 ekim den bu zaman bi cacýk yok. Yazinizda bu 6 haftalýk sureci belirtmissiniz sonrasini degil. Bu hafta yan tahtalar hareketli bekleniyor zaten. Subat bilanco sonrasi oda normal bir beklenti. Simdi diyeceksiniz ki bu 6 hafta mal toplanip hareket baþlayacak demek istedim sen anlamamissin. ben de özür dileyim o zaman

Sn bidbas görüþlerinize saygý duymakla beraber analiz yöntemimi bilmediðinizden yanlýþ çýkarýmlarda bulunmuþsunuz.
ben analiz yaparken þu yan tahtaymýþ bu bist 30 hissesiymiþ yada bilançosu iyi gelecekmiþ diye þeylere bakmýyorum.
Zaten analizin mantýðý buna hiç bakmýyor. Analizimde Elliott ve fraktal geometri kullanýyorum bu yöntem haberden bilançolardan baðýmsýzdýr. Elliott un özelliði budur.
bir örnek vereyim yan tahtalardan biriside KUYAS hissesi üstelik BNTAS a göre daha küçük hisse rsayolara göre.ve zamansal analiz yaptýktan sonraki haftlarda kuyasýn 2021/ 3.çeyrek bilançosu kötü geldi.
18 ekim haftasýnda yaptýðým zamansal analizde kuyas için 25 ekim-27 aralýk arasý önemli olduðunu belirtmiþtim. kuyas topiðine bakabilirsiniz. kuyas da bir yan tahta ve bilançosu kötü gelmesine raðmen zamansal analiz yaðýldýðý tarihte fiyatý 2.56 idi bugün 3.12 demek istedðim zamansal analiz hissenin hangi ligde olduðundan veya blianço/haberlerden baðýmsýzdýr elliott un özelliði budur zaten. tekardan herkese iyi kazançlar.(asla ytd)
Bilim ve sanat, itibar görmediði toplumlarý terkeder. ( Ýbn-i Sina )
Yer Ýmleri