Bu dönem çok iyi bir bilanço bekliyorum, inþallah hayýrlýsýyla hep birlikte kazanýrý
Bunun tahtacýsý kesin þizofren...
Tutmuþ ipinden, Uçurumun kýyýsýnda dolaþtýrýp duruyor.
YTD...![]()
Teknik ve aksam bilanco gelecekse bu beklentiyle ilerleyen saatlerde yukari 3-5 yaptýrabilirler. Bezdirdiler yeminlenZorla trade ettirecekler bize de. Cok supriz bilanço gelecegini düþünmüyorum.
Bantaþ A.Þ.
Bandýrma Ambalaj Sanayi ve Tic. A.Þ. olarak en son teknolojiye sahip metal ofset baský ve teneke kutu üretim hatlarýmýz ile müþterilerimizin istekleri ve talepleri doðrultusunda peynir, zeytin, turþu, zeytinyaðý, nebati yað, madeni yað ve boya sektörleri için teneke ambalaj üretiyoruz.
Yýllarýn verdiði tecrübe ve kaliteli üretim ilkelerimizin sonucu olarak Türkiye de olduðu gibi dünyanýn birçok ülkesindeki büyük kuruluþlarýn da teneke ambalajýnda çözüm ortaðý olmaktan gurur duyuyoruz.
https://www.bantas.com.tr/
Sut ve Zeytin le uretilmis urunler.
Erdemir uretimi hammade.
84 Milyon nufus.
Bence cok derli toplu bir alan ve derli toplu bir sirket.
Fiyati da bedava dan bir tik yukarda.
Su donemin siyasal belirsizlik ortami bence bu fiyattan almak icin bir sans.
Diye dusunuyorum.
2022 de ceyreklik 15 ml kârlar dip olsun da biraz toparlansin. Kambiyo kâr/zararýný göz önünde bulundurmazsak 2022 ilk çeyreðin 2021 son ceyrekten iyi olmasýný beklerim. Dolayýsýyla bilanco geldiginde bakkal hesabýmýzý yapar 2022 için önümüzü görürüz. Bakariz yurt dýþýnda yeni pazarlar bulur yeni anlaþmalar yapar baþka boyuta atlar. Þimdilik herkes ucuz olduðunun farkýnda, daha ne kadar ucuz kalacak veya endeks atlarsa peþinden kosar mi bilemiyoruz. Olumlu taraftayim beklemeye devam ediyoruz...
Yer Ýmleri