Tekrar ediyorum
Önce þu altý aylýk 60 milyonluk kârýn %50-100
Primini hele bir verin ( ya se se ya da si si)
Gerisini sonra konuþuruz
ufaklar alýþmýþ 2 kademe ye. al satmý olur yahu. 6 mýlyon iþlem oldu boþ..tam 20 kýrdý garanti vurdu..o vurunca huraa. satýþa..bekle bidakka bakalým nolcak..info gibi 2 kiþi daha gelirse olur bu..alan kenara cekilse gene olur
.ayni aracý kurumlar aylaydýr ayni 3 kademeye sat..
Bu kaðýdý çok dillendirdik arkadaþlarým filan da geldi sýrf bizde x rakamýn epey üstü lot vardýr öyle 10 tane grup olsa aðýr geliyor herhalde götürmüyor iþte götürmesin bütün borsa gidiyor döner buraya yüklenir isek ne olur onu da o düþünsün. En tepede kendi malýný kucaklamak da var bu iþlerde olmaz ama olursa yani.
aslýnda böyle katlara hiç bulaþmasan en iyisi ..tamamýna yakýný patronda istese 100 yapar.adamýn kadini aldin diye sinir oluyo..yükselmesini.de istemiyo..bu. gun sal iþte gitsin..yoook..gitmesin..bir sure sonra bunlar kendi kendine oynamaya baþlýyo..adý cýkýnca kimse gelmiyo..þu endekstenkara göre 10 tl üstünde ýlmasý lazým.ihracat ile ilgili baglantýlar var.daha da büyütecek
benim bildiðim patron. kaat duserkrn gelir destek atar..giderken usye az az yazar. verir. kafasýna vanmaz..ö...z bunlar vesselam
https://youtu.be/s8LXgbffFZU
Müberek teneke deðil
HAY MAÞALLAH
Sanki DESTE DESTE PARA BASIYOR)
SABREDEN KALLAVÝ ÇORBA ÝÇER AGA..
BEN 3 AY EKRAN KAPATACAM BAÞKA ÇARE YOK
KENDÝNÝZE ÝYÝ BAKIN TENEKENÝZE SAHÝP ÇIKIN
yatýrým tavsiyesi asla deðildir, þahsi görüþümdür canlar..herkese bereketli kazanç; saðlýk ve huzur dilerim, saðlýcakla kalýn
a1 kardeþ 100 bin satacaktýn yazaydýn sabahtan satýlýrdý 2800,000 lot iþlem yapmana gerek doktu..dunkof sana ne demeli alacagýn 50 bin lot 2,5 milyon iþlem ne al 50 bin cekil..alýrým 5 e satarým 5 e kalýr elbet biþe..3 kademede 7 milyon iþlem ne gerizekalýmýsýnýz nesiniz..satacaksan koy satýlsýn..alacaksan al çekil..
dmsas ta a1 de ki mal bitene kadar gitmedi..dunkof da 400 bin alýp 4 ten 4.20 den satýyordu..bilanco gelince fil abiler kadý farketti.ne a1 de ne dunkofta mal kalmadý..
bu gun ekranda a1 görmekten midem bulandý...cýk git þu tahtadan
Yer Ýmleri