SPK'nýn Özel Durumlar Tebliði'nin (II-15.1) 23.maddesinin 7.fýkrasý gereði bilgilendirme amacýyla yapýlan açýklamadýr.
Þirketimizin 14.01.2026 tarih ve 2026/002 nolu Yönetim Kurulu Kararý ile kap’ta ilan edilmiþ olan yatýrým programý hakkýnda bilgilendirme,
14.01.2026 tarihinden sonraki geliþmeler;
13.09.2024 Tarih ve 2024/33 nolu Yönetim Kurulu Kararý ile 2020-2025 vizyonu doðrultusunda yapmýþ olduðumuz yatýrýmlarýn tamamlayýcýsý, stratejik büyümenin sürdürülmesi ve entegre tesis haline gelmek amacýyla; Balýkesir Ýli Bandýrma Ýlçesi Altýyüzevler Mahallesi'nde 2484 ada 11 no'lu parselde toplam 38.329,21 m²'lik satýn almýþ olduðu alanda bakanlýklardan alýnan kamu yararý kararý, Balýkesir Büyükþehir Belediyesi 1/5000 ve Bandýrma Belediye'sinden 1/1000 ölçekli imar durumlarý onaylanmýþtýr. Balýkesir Büyükþehir Belediyesi Meclisince de ilgili imar durumlarý onaylanmýþtýr. Süreç Bandýrma Belediye’sinde aský sonrasý söz konusu yer sanayi arsasý olarak imarý onaylanmýþ, hazýrlanmakta olan proje oluru sonrasý yatýrým baþlamýþ olacaktýr.
Rulo levhadan ebatlý levhaya dönüþ iþleminin yapýlacaðý kesim hattý ile çelik merkezi için makine ekipman seçimi için araþtýrma çalýþmalarý devam etmektedir.
Kamuoyuna saygýyla duyurulur...
Þirket bu konuda gayet duyarlý, hafta sonu dememiþ açýklama göndermiþ, tebrik ediyorum...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Yer Ýmleri