Originally Posted by Omerva 3,08 in ozel bir onemi var miydi...... 3.08 açýlýþ fiyatý olduðu için bilgilendirme amaçlý yazdým ne anladýn ki
Originally Posted by Vizyonist 3.08 açýlýþ fiyatý olduðu için bilgilendirme amaçlý yazdým ne anladýn ki Yoo orda biraz debelendi de taban kalktiktan sonra... LG-D802TR cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by Omerva Yoo orda biraz debelendi de taban kalktiktan sonra.... Ben þahsen seansa 50 dakika varken tabana alýþlarýmý girdim geldi çok uzatmaya gerek yok girdik gidiyoruz bakalým nereye kadar
Originally Posted by Vizyonist Ben þahsen seansa 50 dakika varken tabana alýþlarýmý girdim geldi çok uzatmaya gerek yok girdik gidiyoruz bakalým nereye kadar senin yerinde olsam yüzde 10 gördü mü satardým düþen býçak tutulmaz derler
Originally Posted by manifestoon senin yerinde olsam yüzde 10 gördü mü satardým düþen býçak tutulmaz derler 3.37 den verdim 3.08 den tekrar aldým satmam mý kardeþim amacýmýz kazanmak deðilmi tekrar satýþa koydum bile ben kar da beklemem
Originally Posted by Vizyonist 3.37 den verdim 3.08 den tekrar aldým satmam mý kardeþim amacýmýz kazanmak deðilmi tekrar satýþa koydum bile ben kar da beklemem çok iyi yapmýþsýn ben de yüzde beþ aldým çýktým daha bulaþmadým erken çýktým ama olsun kar ettik sonuçta Allah bereket versin
Forum Rules
Yer Ýmleri